Film tartalmak

Lewis meglátogatja Townsend tanácsost, és számonkéri az előző esti vacsora társaságról. Ugyanezt teszi Tiago, csak ő Molly anyját látogatja meg. Peter... több»
Tiagót gyötri a Diegóból kicsikart vallomás. Peter Craft a házába engedi Elzát és annak fiát. Mária Santa Muerte-hez fohászkodik, de megjelenik Magda ... több»

NA 6. rész  (2020)

Tiago és Lewis kihallgatják Diegót. Tiago próbálja menteni az öccsét, Mateót, és Diegóra akarja rákenni a balhét. Lewis sejti, hogy Tiago nem őszinte ... több»

NA 5. rész  (2020)

Tiago és Lewis a rendőrgyilkosság után nyomoz, amelynek szálai Mateóhoz vezetnek. Peter Craft egy váratlan telefonhívást kap Elzától, akinek segít meg... több»

NA 4. rész  (2020)

Tiago utánajár annak, amit Lewis mondott Mollyról. Míg eközben Lewis felkeresi a gengszter Bermant, hogy segítsen neki a nácik elleni küzdelemben. Pet... több»

NA 3. rész  (2020)

Santa Muerte-hez fohászkodott Maria, és Raul felébredt a válságos állapotából. Tiago és Molly titkos randevún közelebb kerülnek egymáshoz. Lewis továb... több»

NA 2. rész  (2020)

A kereszttűzben Tiago lelőtte a testvérét, Rault, aki élet-halál közt fekszik a kórházban. Közben Tiago és Lewis tovább nyomoz a gyilkossági ügyben, a... több»

NA 1. rész  (2020)

A mexikói származású Tiago Vega családja körében ünnepli, hogy nyomozóvá vált. De első munkanapja hamarabb elérkezett egy rejtélyes gyilkosság miatt, ... több»
Katalin Pugacsevvel kompromisszumot akar kötni, amivel tisztára moshatná Péter nevét. Azonban Maxim lelövi Pugacsevet, és most tényleg sikerül neki. H... több»
Pugacsev egyre több teret hódít Péternek kiadva magát. Már a fővárost is bevette. Katalin Mariellel meglesi egy gyűlésén. Majd a katonáival elfogatja.... több»