Értékelések (198)

2024. 04. 28.
Nekem nem igazán tetszett. Az alap történt nem volt rossz. De nekem sokszor vontatott volt. Meg nem igazán volt vicces, vagy lehet én nem értem az amerikai humort. Mégegy... több»
Első pár epizód után már kezdett egyre jobban érdekelni a történet, meg hogy mi lesz a vége. A kedvencem nem lett, de egyszer azért még lehet nézni.... több»
Hát lehet, ez a 3. évad már nem kellett volna. Már nem volt annyira vicces, inkább már fárasztó. Péter halála is kár volt. Már vártam a végét.... több»

81 Radikális  (2023)

2024. 04. 02.
A film mélyen elgondolkodtató és érzelmileg megrázó. Nemcsak a tanítás és a diák-tanár kapcsolat mélységeit mutatja be, hanem az emberi kitartást és a változás lehetőségé... több»
Nem olvastam a könyvet, nem láttam a filmet (még), de ez a sorozat teljesen lenyűgözött. Nagyon tetszett minden karakter, főleg Jace és Clary, de furcsa módon még Alec és... több»
Ez az utolsó évad is nagyon jóra sikeredett, méltó befejezést kapott. Nekem nagyon tetszett, bár sajnáltam Claryt és Jace-t, de azért az utolsó jelenet felcsillantott min... több»
2024. 03. 17.
A Semmelweisből kiindulva, gondoltam, megnézem, hátha ez is olyan jóra sikerült, de nem. Azt azért nem mondanám, hogy nézhetetlen. Volt benne izgalom, látvány, a szereplő... több»
Lenyűgöző folytatása az első évadnak, amely még több izgalmat, akciót, romantikát és fordulatot hoz. A sorozatban az árnyvadászok és az alvilágiak közötti konfliktusok eg... több»
Nekem nagyon tetszik idáig ez a sorozat. Minden egyes epizódját szerettem, mivel izgalmas a történet, és a szereplők is nagyon klasszak.... több»
A True Blood egy izgalmas és fordulatos sorozat, amely a vámpírok és az emberiség közötti konfliktusokat és kapcsolatokat mutatja be. A sorozat tele van humorral, akcióva... több»
Ez az utolsó 10 rész szerintem nem adott méltó befejezést a sorozatnak. Bill halála értelmetlen és önző volt, nem illett hozzá. Amúgy persze izgalmas volt minden epizód, ... több»
Ez az évad is nagyon tetszett, bár ebben már egy kicsit akadtak laposabb epizódok, de még mindig jónak mondanám. Végre egymásra talált Katalin és Péter, de hogy ez meddig... több»
Ez már jobban tetszett, mint az előző évad. Az előző évadban megindult szálak most már szépen összeálltak.... több»

84 Kóma  (1978)

2024. 01. 19.
Most olvastam a könyvet, így van viszonyítási alapom. Már a film kezdete nem úgy van, ahogy a könyvben. A könyv sokkal jobban tetszett. Viszont ilyen régi filmeket nem sz... több»

72 A méhész  (2024)

2024. 01. 19.
Azt kaptam, amit vártam egy Jason Statham-filmtől. Nekem nagyon tetszett, mivel látványos, végig izgalmas, és jó a történet is. Persze vannak benne túlzások, de melyik fi... több»
Ez az évad tetszett is meg nem is. A 3. és 4. évad után nekem ez egy kis visszaesés. Voltak benne egy kissé túlzó részek meg értelmetlen meg fölösleges. Szerintem kicsit ... több»

75 Semmelweis  (2023)

2024. 01. 07.
Nem sok magyar film van, ami tetszik, és ebbe is kicsi előítélettel kezdtem bele. Mert általában úgy lerí egy filmről, hogy magyar. De ez a film, ez szuper volt. Nagyszer... több»
A sorozat első évada szórakoztató és izgalmas volt számomra. A színészek kiválóan alakították a szerepüket, jól állt nekik. A sorozatnak van egy egyedi hangulata, a törté... több»
Ez is egy nagyon izgalmas és fordulatos évad volt. A vámpírok, a tündérek, a vérfarkasok és a boszorkányok közötti konfliktusok sok feszültséget és drámát okoztak. A szer... több»
Ez már sokkal izgalmasabb évad volt, mint az előző kettő. Változatos, fordulatos. Vérfarkasok, tündérek, vámpír király, királynő és még vérpuma. Szóval volt minden. Szépe... több»