Film tartalmak

A versenyzők megérkeznek a szálláshelyükre, ahol 3 héten keresztül kell azon dolgozniuk, hogy közösen egy 250 méteres hidat építsenek a tó közepéig, a... több»
Carrie úgy látszik, újra megtalálta a boldogságot, viszont el kell hagynia Che lakását, ezért elgondolkozik azon, hogy új után néz, és eladja szeretet... több»
Közeledik a Valentin-nap, a csajok pedig mind máshogyan készülnek rá. Miranda Che után újra kalandozik, Charlotte elgondolkozik azon, hogy merre tart ... több»
Kikerül egy bizonyos lista abban az iskolában, ahol Charlotte gyerekei is járnak, ezt próbálják megszerezni barátnőjével. Elindul Che sorozatának forg... több»
Seema kirúgja a fodrászát egy elég nyers mondat után. Miranda még mindig Los Angelesben van, Che műsorára készülve. Annak érdekében, hogy ne unatkozzo... több»
Parker elhívja Marcót a július 4-i hétvégén egy vidéki házba a barátaihoz. Marco másnak próbál mutatkozni előttük, próbál megfelelni nekik. Közben Mad... több»
Minden jól működik, majdnem sikerül az üzlet, de az utolsó pillanatban kiderül, Madolynt csúnyán átverték. Kiderül, hogy Marco még mindig érez valamit... több»
A csapat azon dolgozik, hogy kijavítása a kampányt és időben elkészüljenek vele. Marcót felkeresi Parker, aki újrakezdené a fiúval, de ő visszautasítj... több»

NA 1. epizód  (2023)

Marco imád a középpontban lenni, sminkelni és követőinek tartalmat gyártani, ám édesanyja szeretné, hogy rendes munkát vállaljon. Ekkor találkozik pél... több»
A történet ott folytatódik, ahol az első évad végén elbúcsúztak a csajok. Miranda és Che Los Angelesben éli mindennapjait, közben Miranda azon aggódik... több»