Értékelések (188)

Natalia boldog?
Amikor azt hinnéd, hogy végre válaszokat kapsz megannyi megválaszolatlan kérdésre, még több ripacskodást és hazudozást kapunk. Natalia látszólag boldog, de az utolsó rész... több»
2024. 01. 29.
Annyi vélemény és állítás van ebben a dokumentumsorozatban, hogy ahogy az egyik részben is elhangzott: ez a hazugságok hálója. Vagy legalábbis a rejtélyeké mindenképp. An... több»
2024. 01. 18.
A film végére a néző szíve is majdnem megszakad
A film alapját az képezi, hogy egy iskolai barátság megszakad, mert az egyik fél egy másik országba költözik. Évekkel később felveszik egymással a kapcsolatot interneten ... több»
2024. 01. 15.
Jennifer Lawrence zseniális. Végre egy jó vígjátékban is megmutatja, hogy nem csak a komolyabb szerepek állnak jól neki. A film remekül egyensúlyoz a mocskos poénok és fo... több»
Sokat akart...
Nem hallgattam a negatív visszajelzésekre, nem voltak elvárásaim, kikapcsolódásnak jó volt. De úgy éreztem ezalatt a két óra alatt, hogy még így is összecsapott volt a fi... több»

85 Semmelweis  (2023)

2023. 12. 16.
Amit Semmelweis Ignác felfedezett, az valóban hatalmas teljesítmény a 19. században. Az erről az életmentő felfedezésről készült film számomra mégsem volt annyira kiemelk... több»
2023. 12. 13.
Valami új
Sokat gondolkoztam rajta, hogy mikor írjam le a gondolataimat a sorozattal kapcsolatban, de úgy láttam jónak, ha végignézem mind a tíz részt, ezzel komplex képet kapva a ... több»
2023. 12. 02.
Bevallom, nem tudtam, miről szól a sorozat, amikor nekifogtam, de nem bántam meg, mivel ez nem egy tipikus szuperhős sorozat. Ez annál több, megpróbál mélyre ásni és meg... több»
Olvastam egy Facebook-poszt alatt a kommentárokat, melyek nem voltak túl pozitívak a sorozattal kapcsolatban, sőt voltak olyanok is, akik azt hitték, hogy ez a műsor a má... több»
Olvastam valahol egy kritikát az interneten, ahol azt írták a filmről, hogy a legjobb Éhezők viadala-film, ami a Futótűz óta készült. Én is osztom ezt a véleményt, mert a... több»

58 Marvelek  (2023)

2023. 11. 17.
Szórakoztató csapatmunka
Nem a legjobb, de nem is rossz film a Marvelek ebben az új fázisban. Nekem A Hangya volt egy kicsit a mélypont az év elején. Aki látta a WandaVíziót és a Ms. Marvel-soroz... több»
2023. 11. 14.
Németország egyik legjobb fiatalokról szóló sorozata az ezredfordulón. A helyét kereső lány Berlinbe költözik, leszakadva a szülőktől, hogy önálló életet kezdjen mint kép... több»
Vérszegény nosztalgia
Aki ismeri a sorozatot, annak szerintem nagy csalódás ez a film évekkel később. A történetet, a karaktereket, akiket megismerhettünk a sorozatban, most egy elég bugyuta s... több»

89 Aranyélet  (2015)

2023. 11. 11.
Az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb magyar sorozata. Minden megtalálható benne, amely a magyar társadalomban megtalálható, ezért hiteles korrajznak is tekinthetjük. És... több»
Nem ültem be elvárásokkal a filmre, nem is tudtam, hogy játék alapján készült, szóval egy jó kis öldöklős sztorira számítottam. A főhősünk háttértörténete ad egy kis plus... több»
2023. 10. 29.
Scorsese legújabb filmjében az amerikai történelem egyik kevésbé ismert eseménye került feldolgozásra. A film játékideje elég hosszú, de azt gondolom, hogy szükség van rá... több»

75 Eltűnt  (2023)

2023. 10. 29.
A film rendkívül fordulatos, folyamatosan csöpögteti az újabb információmorzsákat, és a sajátos nyomozás korábbi sebeket is feltép. Aki szerette a Keresés című filmet, an... több»

68 Pearl  (2022)

2023. 10. 24.
Micsoda alakítás!
Ti West rendező rendkívül szerencsés, hogy Mia Goth-tal forgathatott, hiszen rendkívül tehetséges színésznő, ez már egy korábbi filmjükben is megmutatkozott, melynek előz... több»
2023. 10. 24.
Szerintem kifejezetten jóra sikeredett ez a film, bár akkor szerintem még jobban működött volna, ha többet tudunk a szereplők hátteréről. Bár a film során kapunk morzsáka... több»
2023. 10. 23.
Valami kifullad?
Nagyon szeretem az első kettő Valami Amerika-filmet, talán a második jobban is tetszett, mint az első, így nagyon vártam közel 10 évvel a második film után a folytatást. ... több»