Rólam

Sziasztok! Mi vagyunk a Summerfall Interactive!

A Summerfall egy olyan közösséget szeretne létrehozni, melyet azok számára találtunk ki akik velünk szeretnének tartani egy jobb és érdekesebb világba. A megvalósítás ötlete 2020 év közepén fogant meg, és azóta is dolgoztunk a megvalósításon. A Summerfall egy videós, programozós, streamelős és mindennel foglalkozó közösség lesz, ehhez viszont ti is kelletek.

2022. 04. 17.
Egy igazi időparadoxon (vagy mi...)
Ha Scobell nem fogalmazott volna úgy, hogy idézem "megtiszteltetésnek érzem, hogy életem első filmszerepét a példaképemmel játszattam végig" - akkor talán azt mondanám, h... több»
2022. 04. 17.
Az igazi trükk az, amiről úgy érzed, hogy nem is trükk
Röviden és tömören: a film tökéletes. Ha valaha nagyon akartál valamit, vagy úgy érezted, hogy kitűnsz a többiek közül, akkor át fogod érezni a filmet és megérted az üzen... több»
2022. 04. 10.
Félve kérdezzük, megkaptad a szerepet?
Rueby Wood első bemutatkozása egy olyan filmben, ahol úgy kell játszania, mintha sosem lépett volna le a színpadról. A világon minden olyan film jó, amiben olyan színésze... több»
2022. 04. 10.
Kellemeset a hasznossal, mert ez jó
Oké, szögezzük le, ez a film egy magyar alkotás, és a magyarok a saját országuk filmjeit nem szeretik, de ez a film jó! Egy korábbi idei Disney-alkotás után néztük, és az... több»