Six Underground – Hatan az alvilágból: 5 érdekesség, amit tudnod kell Ryan Reynolds és Michael Bay új filmjéről!

Már magyar szinkronnal is látható a Netflixen Michael Bay filmje, a Ryan Reynolds főszereplésével forgatott Six Underground – Hatan az alvilágból. Azt tudtad, hogy ez a produkció a streaming szolgáltató második legdrágább filmje? És azt, hogy a Hatan az alvilágból csak a tervezett franchise első része? Ha nem, görgess tovább, van mit mondanunk! 

Ami a film történetét illeti, hat, egyedi képességekkel rendelkező hős megrendezi a halálát, majd csapatba szerveződnek, hogy együttes erővel harcba szálljanak a világ leghírhedtebb bűnözőivel. A csapat rejtélyes vezetője Reynolds; a küldetéstudat mellett a vágy tartja őket össze, hogy töröljék saját múltjukat és megváltoztassák a jövőt.

 A film rendezői székét Michael Bay foglalhatta el (Transformers, Armageddon), míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ryan Reynolds, Dave Franco, Mélanie Laurent, Ben Hardy, Adria Arjona, Corey Hawkins és Lior Raz. A forgatókönyvet Rhett Reese és Paul Wernick szerezte.

Íme 6 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • Ez Michael Bay első filmje, mely nem a mozikban, hanem valamelyik streaming szolgáltató kínálatában debütál.
  • A Hatan az alvilágból Dave Franco és Mélanie Laurent második közös filmje a 2013-as Szemfényvesztők után.
  • A film költségvetése 150 millió dollár volt, amivel a Six Underground - Hatan az alvilágból a streaming szolgáltató második legdrágább produkciója lett a Martin Scorsese rendezésében bemutatott Az ír után.
  • A Netflix egy teljes akció franchise-t tervezett felépíteni Ryan Reynolds karaktere köré. A Hatan az alvilágból ennek a franchise-nak az első filmje. A további folytatások sorsa a nézőszám függvénye lesz.
  • A filmet nem fogadták túlságosan lelkesen a kritikusok. A Hatan az alvilágból jelenleg 39 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

Premierdátum: 2019.12.13.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

akció | kaland | thriller | vígjáték

Hat, egyedi képességekkel rendelkező hős megrendezi a halálát, majd csapatba szerveződnek, hogy együttes erővel harcba szálljanak a világ leghírhedtebb bűnözőivel. A csapat... több»