Ebben a listában összegyűjtöttem a 10(+1) legjobb western filmet 1966-ból.

#11

56 Navajo Joe  (1966)

western

A Navajo Joe című westernben egy csapat bandita kifoszt és a porig rombol egy kis indián falut. A közösség egyetlen túlélője egy magányos harcos, aki kegyetlen bosszútervet eszel... több»

#10

akció | western

Az egykori revolverhõs megtudja, hogy banditák rajtaütöttek egy mexikói falun, és elrabolták farmer barátját. Újra összeválogat hat mesterlövészt, és a banda ellen indul,... több»

#8

68 Számadás  (1966)

western

John a bűnözők rémálma, ugyanis előle senki sem menekülhet. Precíz munkájáért Brokston felajánlja, hogy segíti mindenben, ami szükséges ahhoz, hogy ő lehessen a szenátor.... több»

#7

63 Nevada Smith  (1966)

(1)

western

Nevada Smith fehér apa és indián anya gyermeke. A szüleit három bandita legyilkolja, mert szerintük fehér ember nem állhat össze indián nővel. Az árván maradt ifjú... több»

#6

western

A Kaland Mexikóban című westernben Matt Fletcher új életet akar kezdeni mesés új lovával, ám lótenyésztő terveit egy csodás asszony felbukkanása zavarja meg. A férfi... több»

#5

vígjáték | western

Nyugati komédia, melyben egy utazó pókerezés közben többet fogad, mint amennyit megengedhet magának, és szokatlan események következnek be. több»

#4

73 El Dorado  (1966)

(1) (1)

dráma | romantikus | western

Netflix

A legendás producer-rendező Howard Hawks két hasonlóan legendás sztár, John Wayne és Robert Mitchum főszereplésével készítette ezt a klasszikus western drámát. Mitchum... több»

#3

western

A hatalmas birtokon élő családnak két fia van, Jesse, a jogot tanult, jóravaló fiatalember és a törvényen kívüli, gazember Lewt. Pearlnek mindkét fiú udvarol, mely... több»

#2

86 Django  (1966)

(3)

akció | western

Netflix

Django egykori katona, aki az amerikai polgárháborúban az Unió seregében harcolt, de Délről származik. Sáros, mocskos és kihalt vidéken vezet az útja, maga után egy koporsót... több»

#1

94 A Jó, a Rossz és a Csúf  (1966)

(64) (50)

western

A polgárháború idején a vadnyugaton játszódó történet főhősei ugyanazt szeretnék: pénzt. A Jó, aki fejvadászként keresi kenyerét, és a  körözött bűnöző, a Csúf... több»