2016.10.24   szerző: Bogi87   hozzászólások: 0
Saját lista készítése
#10

70 Katie Says Goodbye (2016)

dráma

A Katie Says Goodbye című filmdráma egy fiatal, 17 éves lány életét mutatja be. Katie pincérnőként dolgozik egy arizonai kisvárosban. Elhagyja szülővárosát, hogy... több »

#9

74 Jackie (2016)

dráma | Életrajzi

Jacqueline Kenneddy, a First Lady mindent megtesz, hogy fény derüljön férje gyilkosságának részleteire, ám a gyász nem könnyíti meg a dolgát. A traumatikus esemény folyamatosan... több »

#8

NA The Ivory Game (2016)

dokumentum

Természetvédők lecsapnak az orvvadászokra és az illegális elefántcsont kereskedelemre Afrikában az elefántok megmentésének érdekében. több »

#7

69 Kereszttűz (2016)

akció | dráma | krimi

1978-ban járunk; a helyszín Boston. Két rivális gengszterbanda tűzharcba keveredve próbál győztesként kikerülni a vetélkedésből - mindkettejük célja a túlélés. több »

#6

56 Catfight (2016)

vígjáték

A film története szerint a rivalizálás két eggykoi egyetemista barát között extrém szinteket ér el, amikor mindketten ugyanarra a fényűző eseményre mennek... több »

#4

78 Buster két élete (2016)

dráma | misztikus

A filmben egy férfit ismerhetünk meg, aki a hegyekben barangol, vagy inkább menekül valakik elől. Sikerül túlélnie a telet, mert elhagyatott nyaralókba tör be, ám folyamatosan... több »

#3

83 Blue Jay (2016)

dráma

Jim és Amanda sok év útán újra összefutnak Kaliforniában a szülővárosukban. Évekkel ezelőtt, a gimnáziumban jártak, de azóta rengeteg dolog történt. A közös múlt remek... több »

#2

dráma

Nat Turner, az egykori rabszolga 1831-ben Virginia államban vezeti a feketék felszabadítói mozgalmát, azonban a fehérek brutálisan megtorolják a felkelést. több »

#1

72 Aquarius (2015)

dráma | krimi

Egyfajta előtörténet ez a sorozat. Sam Hodiak rendőr munkája során a fiatal Charles Mansonra (a későbbi sorozatgyilkosra) bukkan. Társául szegődik a laza, személyiségében... több »