10 kihagyhatatlan premierfilm, amit márciusban streamelhetsz

A márciusi sorozatokat már többször is kiveséztük, ideje körülnézni a filmek háza táján is! Mert nem mindig van kedve az embernek belekezdeni egy új sorozatba vagy évadba, mert észre sem veszi és beszippantja. Van az úgy, hogy csak egy egyestés mozira van idő vagy kedv. Szerencsére a nagyobb streaming szolgáltatók márciusban sem hagyják cserben az előfizetőiket. Mutatunk is tíz filmet, amikre szerintünk mindenképp érdemes lesz egy-egy estét szánni.

#10

65 Azt mondta  (2022)

(4) (8)

dráma | történelmi

SkyShowtime | Telekom TVGO

A New York Times riporterei, Megan Twohey és Jodi Kantor egy generáció egyik legfontosabb történetét tárják elénk - egy olyan történetet, amely segített elindítani a #MeToo... több»

Megan Twohey és Jodi Kantor, a Times két riportere együtt robbantották ki egy generáció legfontosabb sztoriját - azt a sztorit, amely segített beindítani a #MeToo mozgalmat, és megtörte az több évtizedes csendet, amely a hollywoodi szexuális zaklatásokat övezte, és amely örökre megváltoztatta az amerikai kultúrát. A film A MeToo mozgalom keletkezésének és Harvey Weinstein leleplezésének története című bestseller alapján készült. Március 17-től a Telekom TVGO-n.
#9

78 Vérapó  (2022)

(13) (17)

akció | krimi | thriller | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Amikor szenteste egy csapat zsoldos betör egy gazdag család birtokára, és túszul ejti minyannyiukat, egy váratlan ellenféllel találják szembe magukat. A Télapó ugyanis a házban... több»

Ez nem lesz egy csendes éj… Amikor egy csapat zsoldos betör egy jómódú család birtokára szenteste, és túszul ejtenek mindenkit odabent, a támadók nincsenek felkészülve az igazi meglepetésre: Mikulás (David Harbour) is ott van a terepen, és meg fogja mutatni, hogy a Télapó nem egy szent… Már a Telekom TVGO kínálatában.
#8

62 A csendes ikrek  (2022)

(2)

dráma

Telekom TVGO

A film története June és Jennifer Gibbons, a Walesben felnőtt egypetéjű ikrek életén alapul, akik "néma ikrek" néven váltak ismertté a történelem során.

A film története June és Jennifer Gibbons, a Walesben felnőtt egypetéjű ikrek életén alapul, akik "néma ikrek" néven váltak ismertté a történelem során. Március 16-tól a Telekom TVGO-n.
#7

69 A bostoni fojtogató  (2023)

(10) (3)

dráma | thriller

Disney+

A hírhedt bostoni fojtogató néven elhíresült sorozatgyilkos és Loretta McLaughlin története, az első riporteré, aki megtalálta az összefüggéseket a nyomozás során, amely... több»

A hírhedt bostoni fojtogató néven elhíresült sorozatgyilkos és Loretta McLaughlin története, az első riporteré, aki megtalálta az összefüggéseket a nyomozás során, amely egyre reménytelenebbé vált. Március 17-től a Disney+-on.
#6

dráma | életrajzi | sportfilm

Disney+

Egy fiatal ázsiai-amerikai tinédzser és kosárlabda-fanatikus története, aki csak zsákolni és csajozni akar, végül mégis sokkal többet tud meg önmagáról, legjobb barátairól... több»

Egy fiatal ázsiai-amerikai tinédzser és kosárlabda-fanatikus története, aki csak zsákolni és csajozni akar, végül mégis sokkal többet tud meg önmagáról, legjobb barátairól és az édesanyjáról. Március 10-től a Disney+-on.
#5

86 Tetris  (2023)

(8) (18)

dráma | életrajzi | történelmi | vígjáték

Apple TV+

Egy amerikai és egy orosz videójáték-rajongó valószínűtlen barátságot köt, miközben megpróbálják kijátszani a KGB-t és kicsempészni a világ leghíresebb videojátékát a... több»

Ismered a Tetris igazi történetét? Azt, hogyan alkotta meg egy orosz programozó még a '80-as években? És azt, hogyan csempészték ki a Szovjetunióból, hogy a világ más pontjain a Nintendo Game Boyának köszönhetően világsikerré nőhessen? Ebből a filmből megtudod (kicsit kiszínezve). Március 31-től az AppleTV+-on.
#4

dokumentum

Netflix

Kövesse nyomon a leghíresebb felnőtt szórakoztató platform felemelkedésének történetét, és ismerje meg a közelmúltban feltámadó ellenérzéseket a weboldallal szemben. több»

Rendező: Suzanne Hillinger
Hogyan jutott el oda a ma már dollármilliárdos PornHub oldal, hogy napi 115 millió látogatója legyen, ami évi több mint 40 milliárd megtekintést jelent. Ezzel nem csak a világ legsikeresebb pornóoldala, de általánosságban is az egyik legsikeresebb weboldal. Ezt járja körül ez a dokumentumfilm is. Március 15-től a Netflixen.
#3

akció | krimi | misztikus | romantikus | vígjáték

Netflix

Nick és Audrey Spitz, akik most magánnyomozóként saját ügynökséget indítanak, egy nemzetközi nyomozás középpontjába kerülnek, amikor egy barátjukat elrabolják. több»

Négy évvel azután, hogy megoldották első gyilkossági rejtélyüket, Nick és Audrey Spitz főállású nyomozóként dolgozik, akik igyekeznek beindítani vállalkozásukat, amikor meghívást kapnak barátjuk, a maharadzsa esküvőjére egy szigetén. A baj azonban ide is követi főszereplőinket, amikor a vőlegényt nem sokkal az ünnepség kezdete után elrabolják, és váltságdíjat követelnek érte. Minden elbűvölő vendég, családtag és maga a menyasszony is gyanúsítottá válik. Március 31-től a Netflixen.
#2

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Csizmás azzal kénytelen szembesülni, hogy a számos kaland sajnos megtette a hatását még macskaévekben is. Hősünk kilenc életéből nyolcat már felélt, így nem maradt sok... több»

Visszatér mindenki kedvenc tejimádó, kardforgató, veszélyekre fittyet hányó macskája. A DreamWorks Animation több mint egy évtized után rukkol ki egy új kalanddal a Shrek-univerzumból, amelyben a bátor bandita Csizmás Kandúr ráébred, hogy nagy ára volt annak, hogy fittyet hányt a veszélyre, és nem ügyelt a testi épségére. Kandúr nyolcat eltékozolt a kilenc életéből, bár már nem is számolta őket. Most tehát az eddigi legnagyobb kalandja vár rá: vissza akarja szerezni az életeit. Március 10-től a Telekom TVGO-n.
#1

68 Luther: A lemenő nap  (2023)

(10) (2)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

John Luther ez alkalommal egy filmben tér vissza nyomozói munkájához, viszont egyelőre börtönben ül, miközben Londont egy sorozatgyilkos tartja rettegésben. A gyilkos már egyszer... több»

A díjnyertes televíziós sorozat, a Luther filmvászonra álmodott folytatása, egy erőszakos sorozatgyilkos tartja rettegésben Londont, miközben a zseniális, de kegyvesztett nyomozó, John Luther rács mögött van. Luthert kísérti kudarca emléke, amikor képtelen volt elkapni az őt most kigúnyoló pszichopatát, ezért megszökik a börtönből, hogy befejezze a melót – kerül, amibe kerül. Premier március 10-én a Netflixen.