10 millió fontért sem vállalja Millie Bobby Brown a Stranger Things spin-off filmjét, de jó oka van rá

Millie Bobby Brown állítólag visszautasította, hogy a Stranger Things spin-offjában szerepeljen, amelyért ráadásul közel 10 millió fontos kifizetést kapott volna.

Bár a spin-off széria sztorija egyelőre nem ismert, a színésznő azzal indokolta a döntését, hogy egész egyszerűen szeretné, ha a karrierje más irányban folytatódna. “Annyi irányban folytatódhat még a dolog. Úgy gondolják, hogy a Harry Potter és az elátkozott gyermekhez hasonlóan Broadway és a West End színpadi darabot lehetne készíteni belőle” - nyilatkozta a The Sunnak egy belső forrás.

A Seventeen magazinnak adott interjújában a korábban Millie Bobby Brown egyébként elárulta, hogy nagy rajongója az HBO nagysikerű A fehér lótusz sorozatának, és nyitott lenne arra, hogy szerepet vállaljon benne a jövőben, ha kapna felkérést a készítőktől.

A fiatal színésznő azt is hozzátette, hogy rendkívül hálás a családjának, hogy gyermekként támogatták és segítették őt, hogy át tudja vészelni a hirtelen jött hírnév nehézségeit. Millie mindössze 9 éves volt, amikor szerepet kapott az ABC Once Upon a Time in Wonderland című sorozatában, ezt követően pedig olyan további nagysikerű produkciókban volt látható, mint az NCIS, a Modern család és A Grace klinika.

A Stranger Things sorozattal kapcsolatban a színésznő elmondta, hogy teljesen készen áll a lezárásra: “Úgy érzem, hogy a történet nagy része már el lett mesélve, már nagyon régóta az életünk része. Készen állok arra, hogy elbúcsúzzak az életemnek ettől a fejezetétől, és hogy egy újat kezdjek.”

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

A történet egy csendes kisvárosban játszódik, ahol mindenki tud mindent a másikról. Egy nap eltűnik egy gyermek, ami felbolydítja és ízeire kezdi szétszedni a városka lakosainak... több»