Az utóbbi években Pedro Pascalt számos nagysikerű sorozatban láthatták a nézők. A mandalóri, a Narcos és persze a Trónok harca után a színész most a The Last of Us-ban remekel.

Pedro Pascal Joel karakterét viszi a történetben, aki pedig ismeri a sorozat alapjául szolgáló videójátékot, az tudja, hogy mennyire komplex szereplőről is van szó, így persze nem is kérdés, hogy Pascalnak nem kis elvárásnak kell megfelelni.

Amikor annak idején az HBO bejelentette Pascal szerződtetését a produkcióhoz, többen fenntartásukat fejezték ki a castinggal kapcsolatban, amely mostanra teljesen szertefoszlott, mostanra viszont az is kiderült, hogy a stúdió részéről Hugh Jackman, Josh Brolin, Nikolaj Coster-Waldau és Karl Urban neve is felmerült a kezdetekben, ez viszont nem minden.

Mahershala Ali neve ugyanis annyira biztos befutónak látszott korábban, hogy több médium is arról számolt be, hogy az HBO már az utolsó tárgyalásokat folytatja a színésszel, aki végül visszautasította a szerepet.

Mahershala előtt viszont a stúdió még az Oscar-díjas Matthew McConaughey-t kereste meg, akivel korábban A törvény nevében sorozaton dolgoztak együtt, McConaughey végül az időbeosztására hivatkozva nem vállalta a megbízást.

Két epizóddal a hátunk mögött már nehéz is elképzelni, hogy bárki más kapja Pascal helyett Joel szerepét. “Azt mutatta meg, hogy ez a karakter nagyobb, mint bármilyen alakítás” - nyilatkozta maga Troy Baker, miután milyen munkát is végez Pascal a sorozatban.

akció | dráma | horror | kaland | thriller

Joel és Ellie, a járvány-pusztította, eltorzult világban csak egymásra számíthat. A duó kénytelen elviselni az új világ brutalitását; a kegyetlen gyilkosoktól hemzsegő,... több»