3 új Star Wars-film jön: 25 ezer évet ugrunk vissza az időben, de folytatódik Rey sztorija is

A Lucasfilm bejelentette, hogy Dave Filoni (A mandalóri) és James Mangold (Logan - Farkas) fogja rendezni a két új Star Wars-filmet. Emellett Sharmeen Obaid-Chinoy készíti majd a harmadik filmet, amely a legutóbbi Star Wars-trilógiában megismert Daisy Ridley karakterére, Rey-re koncentrál.

Ezt a három projektet a Star Wars Celebration rendezvényen jelentették be Londonban. Mangold filmje a Jedik eredetét fogja feltárni, és 25 ezer évvel az eddigi filmek előtt játszódik, míg Filoni filmje az Új Köztársaságra fog koncentrálni, és különböző Disney+ sorozatok történetszálait fogja össze. 

Obaid-Chinoy filmje Rey történetét viszi tovább, amint megalapítja az új Jedi Rendet, és a Star Wars: Skywalker kora eseményei után játszódik majd. Ez a projekt azért jelentős, mert Obaid-Chinoy az első nő és színesbőrű direktor, aki Star Wars-filmet rendez. A produkció 2025. december 19-én debütál a mozikban.

Az eseményen az augusztusban bemutatásra kerülő Ahsoka trailerét (idelent mutatjuk) is közzétették.

73 Ahsoka  (2023)

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

A sorozat a Csillagok háborújának ismert karakterét, Ashoka Tanot mutatja be. Az események a Mandalori sorozat idejében játszódnak majd. több»