30 év után elkészül Schwarzenegger kultfilmjének folytatása?

Ivan Reitman február 12-én bekövetkezett halála után számos projekt jövője kérdésessé vált, Arnold Schwarzenegger azonban egy friss interjúban igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy mindezek ellenére elkészül az Ikrek folytatása.

“A listám élén áll, hiszen már 20 éve próbálkozom vele. Ivan Reitman hisz benne. Danny DeVito hisz benne, mindig is hitt benne, és Eddie Murphy is hisz benne. Nagyszerű lesz! Már nagyon várjuk” - nyilatkozta Schwarzenegger korábban az Entertainment Weekly magazinnak.

A színész az Arnold Sports Festival rendezvényen adott legfrissebb interjújában elmondta, hogy Reitman halála hatalmas csapás a Hármasikrekre nézve, ugyanakkor nem került veszélybe a produkció jövője. “Most várnunk kell egy kicsit, hogy megemésszük, meggyászoljuk ezt a veszteséget” - mondta Schwarzenegger.

“Úgy volt, hogy 2022 októberében forgatunk, és még mindig lehet, hogy fogunk is. De most keresnünk kell egy másik rendezőt, és meglátjuk, hogy folytatjuk-e ezt a projektet” -tette hozzá a színész.

Arnie egyébként egyelőre nem árult el többet arról, hogy Eddie Murphy továbbra is marad-e majd szereplőgárdában, a szereposztással kapcsolatban korábban annyit lehetett tudni, hogy Tracy Morgan alakítja majd a harmadik testvért.

76 Ikrek  (1988)

krimi | vígjáték

Julius egy nap tudomást szerez róla, hogy van egy ikertestvére. Felkerekedik, hogy megtalálja őt, és rá is lel, azonban a testvér, Vincent nem egészen olyan, mint ahogy várta. Míg... több»