Annie Wersching (galériánkban), a 24 és a Harry Bosch - A nyomozó színésznője 45 éves korában rákban elhunyt, erősítette meg a publicistája.

A 2020-as diagnózisa után is folytatta a forgatást, jelentős szerepeket kapott a Star Trek: Picard és Az újonc című sorozatokban.

Wersching férje, a szintén színész Stephen Full közleményt adott ki. "Ma egy üreges lyuk tátong a család lelkében. De ő olyan dolgokat hagyott ránk, amelyekkel betölthetjük. A legegyszerűbb pillanatokban is megtalálta a csodát. Nem volt szüksége zenére a tánchoz. Megtanított minket arra, hogy ne várjunk a kalandra, hogy megtaláljon. ‘Menjetek és találjátok meg. Mindenhol ott van.’ És meg is fogjuk találni."

Jon Cassar, a 24 rendezője és producere is lerótta tiszteletét. "A szívem több darabra tört, mint amennyit meg tudok számolni. Annie nyitott szívvel és ragályos mosollyal érkezett a világomba. Olyan tehetséges volt, hogy elállt tőle a lélegzetem. Annie több lett, mint egy munkatárs, igazi baráttá vált számomra, a családomnak és minden szereplőnek és stábtagnak, aki vele dolgozott. Őszintén hiányozni fog nekik és a rajongóknak, akikkel mindig talált időt a kapcsolattartásra. Annie, hiányozni fogsz, nyomot hagytál magad után, és mindannyian jobbak vagyunk tőle."

A színésznő két gyermeket hagyott hátra, Ozzie 12, Archie 4 éves.

Nyugodjék békében.

Hírességek, akiket 2023-ban veszített el a világ

#nonumbers

Annie Wersching

szül. 1977. 03. 28. - elhunyt 2023. 01. 29.
Saint Louis, Missouri, Egyesült Államok
Annie Wersching 1977 március 28-án született St. Louis-i Missouriban, az Egyesült Államokban. A Crossroads College Preparatory School középiskolába járt. Diplomáját 1999-ben a Millikin Egyetemen szerezte meg színjátszásból. Fiatalon ír táncversenyeken versenyzett. A St. Louis-i Missouri-ban élt és nevelkedett. 2009 óta Los Angeles-i... több»