6 streaming újdonság a jövő héten: Folytatódik a Lupin és a Loki is, ezekről a sorozatról nem érdemes lemaradnod! (40. hét, 2023)

Nem akármilyen új sorozatokra kattanhatunk rá az előttünk álló héten! Aki rendelkezik előfizetéssel a Netflix, az HBO Max, a Disney+ vagy épp a SkyShowtime platformokra, az igazán izgalmas újdonságokra készülhet.

Az alábbi listán hat sorozat szerepel. Köztük van két dokumentum-sorozat, amelyek két híresség magánéletébe engednek egy pici betekintést: az akciósztár Sylvester Stallone és a világ egyik leghíresebb focistája, David Beckham és családjuk kerülnek górcső alá.

De lesz itt két nagy visszatérő is: egy francia mestertolvaj története folytatódik végre, illetve mindenki kedvenc bajkeverő északi istensége is megkapja a maga sorozatának folytatását. De egy kalózos komédia is második évaddal jelentkezik, illetve ne feledkezzünk meg a vadonatúj bakancslistás sorozatról sem!

#6

valóságshow

SkyShowtime

Kövesse a legendás színészt, Sylvester Stallonét feleségével és lányaival, közvetlen betekintést nyerve mindennapi életükbe. több»

Kövesse a legendás színészt, Sylvester Stallonét feleségével és lányaival, közvetlen betekintést nyerve mindennapi életükbe. A sztár és Jennifer Flavin 1997 óta házasok és három lányuk született. Izgalmas lesz látni az akciófilmek koronázatlan királyát a legszemélyesebb környezetében. Premier október 2-án a SkyShowtime-on.
#5

90 Beckham  (2023)

(7)

dokumentum | életrajzi | sportfilm

Netflix

Ez a doku-sorozat soha nem látott felvételekkel szemlélteti David Beckham felemelkedését a szerény kezdetektől egészen a világhírű futballsztárrá válásig. több»

Rendező: Fisher Stevens
Szereplők: David Beckham
Ez a doku-sorozat soha nem látott felvételekkel szemlélteti David Beckham felemelkedését a szerény kezdetektől egészen a világhírű futballsztárrá válásig. Hogyan lett az angol futballrajongók elsőszámú kedvence, miként vált a nők álmává és hogy alakult fokozatosan sportolóból divatmárkává? Premier október 4-én a Netflixen.
#4

akció | életrajzi | kaland

HBO Max

Miután a látszólag bájosnak tűnő úri életet felcserélte egy kalózéra, Stede Bonnet a Revenge nevű kalózhajó kapitánya lett. A potenciálisan lázadó legénység tiszteletét... több»

Miután a látszólag bájosnak tűnő úri életet felcserélte egy kalózéra, Stede Bonnet a Revenge nevű kalózhajó kapitánya lett. A potenciálisan lázadó legénység tiszteletét kiérdemelve Stede sorsa megváltozott, miután végzetes összeütközésbe került a hírhedt Feketeszakáll kapitánnyal. Meglepetésükre a vadul különböző Stede és Feketeszakáll a nyílt tengeren nemcsak barátságra, hanem szerelemre is leltek. Most pedig túl kell élniük. Premier október 5-én az HBO Maxon.
#3

83 Lupin - 3. évad  (2023)

(2)

akció | dráma | krimi

Netflix

Assane-nak most bujkálva kell megtanulnia, hogyan éljen távol a feleségétől és a fiától. A miatta elszenvedett kellemetlenségek miatt Assane nem bírja tovább, és úgy dönt,... több»

Assane-nak most bujkálva kell megtanulnia, hogyan éljen távol a feleségétől és a fiától. A miatta elszenvedett kellemetlenségek miatt Assane nem bírja tovább, és úgy dönt, hogy visszatér Párizsba, hogy őrült ajánlatot tegyen nekik: hagyják el Franciaországot, és kezdjenek máshol új életet. De a múlt szellemei sosem járnak messze, és egy váratlan esemény a feje tetejére állítja a terveit. Premier október 5-én a Netflixen.
#2

dráma | vígjáték

Netflix

Mia Polancót, aki az anorexiával folytatott hosszas küzdelem után kikerül a kórházból, bántja a tudat, hogy mennyi mindenből kimaradt, ezért egy bakancslistát állít össze... több»

Mia Polancót, aki az anorexiával folytatott hosszas küzdelem után kikerül a kórházból, bántja a tudat, hogy mennyi mindenből kimaradt, ezért egy bakancslistát állít össze azokból az élményekből, amelyek meghatározzák a fiatalkort. Premier október 5-én a Netflixen.
#1

83 Loki - 2. évad  (2023)

(2)

akció | fantasy | kaland

Disney+

A sorozat második évadában Loki Mobiusszal, Hunter B-15-tel és az időt felügyelő szervezet többi tagjával együttműködve próbál eligazodni a multiverzumban, hogy megtalálja... több»

A sorozat második évadában Loki Mobiusszal, Hunter B-15-tel és az időt felügyelő szervezet többi tagjával együttműködve próbál eligazodni a multiverzumban, hogy megtalálja Sylvie-t, Ravonna Renslayert és Miss Minutest. Premier október 6-án a Disney+-on.