7 hátborzongató horror premier, amit otthonról nézhetsz márciusban

Katonás szellemidézés és törpék haragja – Márciusban hét filmet mutat be a Scream.hu: lesz természetfeletti jelenségek Csipkerózsika-történettel vegyítve, ufókutatás minden mennyiségben, bántalmazó kapcsolatból az ismeretlenbe való menekülés, rémálmok és várandósság, és még egy hírhedt rendező felkutatását is végigkövethetjük, akinek egy filmtekercse évszázados átkot rejt. Jön a Zombiváros Dan Aykroyddal és Chevy Chase-szel, először lesz látható Magyarországon a Brooklyn 45, a svédektől pedig jön a 2023-as Ufóvadászok. Mutatjuk a listát idelent.

#7

NA Zombiváros  (2023)

(2)

horror | vígjáték

Mike mozigépészként dolgozik egy Carverville nevű unalmas kisvárosban. A fiú mindent megtesz, hogy elbűvőlje barátnőjét, Amyt, aki rajong a horrorfilmekért. Rövidesen... több»

Évszázados átkot rejt egy filmtekercs, hírhedt rendezőjének felkutatása közben pedig zombikkal kell megküzdenie főhőseinknek.
#6

60 Rémálom  (2022)

(4) (3)

horror | thriller

Telekom TVGO

Mona és Robby egy fiatal szerelmes pár, akik nemrég fantasztikus áron szerzetek egy tágas, de romos lakást, annak ellenére, hogy a hely alapos felújításra szorul. A szomszédok... több»

A lakásfelújítás során egy terhes nőt rémálmok gyötörnek, amelyek egyre inkább összefolynak a valósággal. Premier március 21-én.
#5

fantasy | horror | misztikus | thriller

Thomas váratlan örökséghez jut, azonban ekkor még nem is sejti, hogy az ingatlanon egy rejtélyes átok ül. több»

Thomas egy fogságban lévő lányról álmodik, közben pedig örököl egy régi házat, ahol természetfeletti jelenségek történnek.
#4

horror | thriller

Faith új életét készül kezdeni, elmenekülve barátja elől, aki évek óta bántalmazza őt. Egy bárban találkozik Lolával, akivel szinte rögtön összebarátkoznak. A nő félve,... több»

Faith a bántalmazó kapcsolatából egy bárban megismert lány farmjára menekül, ahol mégsem minden szép és jó.
#3

fantasy | horror | vígjáték

Telekom TVGO

Miután megörökölte a családi házat, Bill és családja a norvég hegyekbe költözik. Nem sokkal a  megérkezésük után a tizenkét éves Lucas meglepő felfedezést tesz a nagy... több»

Egy átlagos amerikai család valóra váltja álmát, visszatér a gyökereihez, miután örököl egy farmot a norvég hegyekben, ahol nagy meglepetésükre találkoznak egy igencsak haragos, törpeszerű lénnyel, akivel horror lesz a karácsonyi ünnep. Premier március 7-én.
#2

66 Ufóvadászok  (2023)

(9)

kaland | sci-fi

Telekom TVGO

Denise mindössze 8 éves volt, amikor édesapja meghalt. A fiatal lány képtelen szabadulni annak gondolától, hogy apja nem halt meg, hanem elrabolták a földönkívüliek. A tinédzser... több»

Denise meg van róla győződve, hogy az apját elrabolták az ufók. A rebellis tini egyedül áll elképzelésével, ám hamarosan segítséget kap egy ufótársaságtól. A kérdés csupán az, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok és nyomok elegendőek-e egy kutatáshoz. A paranormális jelenségek fokozódása mindenesetre azt sejteti, a lánynak nemcsak eszelős lázálma lehet az ufók létezése. Premier március 7-én.
#1

dráma | horror | történelmi

Öt katonai veterán, akik gyerekkoruk óta a legjobb barátok, összegyűlnek, hogy támogassák bajba jutott házigazdájukat, miközben múltjuk metaforikus szellemei túlságosan is... több»

Öt veterán katona már gyerekkoruk óta legjobb barátok. Egy napon összegyűlnek, hogy támogassák bajba jutott házigazdájukat, ám a múltjuk metaforikus szellemei túlságosan is valósággá válnak. A Brooklyn 45 – A szeánsz Magyarországon először látható!