66% 75 szavazat
Ufóvadászok

Ufóvadászok

UFO Sweden
Filmadatlap
9
Vélemények (9)
20
Szereplők (20)
5
Képek (5)
5
Videók (5)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum
Tonyka  

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Denise mindössze 8 éves volt, amikor édesapja meghalt. A fiatal lány képtelen szabadulni annak gondolától, hogy apja nem halt meg, hanem elrabolták a földönkívüliek.

A tinédzser lány elképzeléseiben senki sem hisz, rövidesen azonban egy ufótársaság keresi őt meg, akik hisznek a földönkívüliek… Több


Rendező: Victor Danell
Forgatókönyvíró: Victor Danell, Jimmy Nivrén Olsson
Ország: Svédország
Premier (HU): 2023.01.19. | Telekom TVGO (2023.04.27.)
Forgalmazó: Vertigo
 
2024.03.16 Fikatours_blogger

legújabb vélemény

Féreglyuk nem egyenlő UFO

Szerintem túlértékelt.

0
 
2023.05.01 Caravaggio1978

A film összes izgalma a bemutatóban összezsúfolva.

Szerintem nagyon nagyon gyenge lett. Nagyon erőltetett szereplők, és karakterek,próbáltak visszamenni az időben, de egy idegesítő műanyag környezet lett a vége. Abszolút nem passzolt a film címe a történethez, nem is volt nyomon követhető az egész miért történik. Sok szereplőt nem tudtam hova tenni, rengeteg információ kimaradt a szereplőkről, annyira hogy szinte senkiről nem tudunk semmit. Az indiai rendőrnővel telt be nálam a pohár, egy brutálisan irritáló nulla színészi játékkal bíró karakter, akiről szintén nem tudjuk pontosan mihez, kihez lehet köze. Nézed nézed és a végén rájössz hogy egy brutálisan értelmetlen filmmel töltötted az idődet. Tipikus se füle se farka film volt. Még egyszer megemlítem, hogy a bemutató ne tévesszen meg senkit, engem sajnos becsapott. Mondjuk ha tudom, hogy a vertigo média szárnyai alól került ki a mozi lehet meg sem nézem. Izgalmat, ufókat, történetet ebben a moziban nem nagyon fogtok találni.

1
 
2023.05.29 Ahoj poplacsek

Kellemes kikapcsolódás

6/10. Ha az ember nem veszi túl komolyan, akkor szórakoztató filmecske. Aki behatóbban tanulmányozta a tér-idő elméletet, a szingularitások, fekete lyukak, féregjáratok témakörét, az az utolsó negyedórát nagyon elnézően fogadja be, és akkor nem lesz baj. :)

0
 
2023.05.03 Tonyka

Átverés vagy mégsem?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A bemutató félrevezető, teljesen másra számít, számíthat a nagyérdemű. Talán picit Jelek féle sejtelmes, félelmetes titokzatos idegen látogatós filmre vártunk. Nos mindenki készüljön mert semmi ilyesmi nem fog történni. Sokkal inkább hasonlít a lényeg az Ad Astrá-ban látottakra. Lezáratlan apa-lánya kapcsolat adja a gerincet, és a történet mozgatórúgóját. A film nagy része a mindenre elszántságot mutatja be. Külön dicséret illeti a készítőket, a hétköznapi szereplőválogatásért. Az amerikai álomgyár sajnos nem engedi meg magának ezt a fényűzést. Javarészt mindenki szép, makulátlanra sminkelt, és karcsú. Nos az UFÓ társaság karakterei hétköznapibbak nem is lehetnének. Egyesével mindenki kicsit fura, kicsit különc, így működnek egy családként. Ezek a dolgok jól működnek, ahogy a főszereplő motivációját is átérezzük. Maga a rejtély változó dinamikával van jelen. Keveset használják a baljós jelenségeket. Ezáltal túl sok feszültség nincs is. Természetesen van valamiféle negatív pólus, de igazából gyengécske. A rendőr hölgy viselkedése sok esetben kissé bugyuta, no meg logikátlan, bár ez érvényes az összes rendőri megmozdulásra. A vége már már szokványos, nagy divat manapság a féreglyukkal operálás. Kissé színpadias lett a befejezés, az apa - lánya párszavas dialógus is elég béna. Nem mondom, h rossz, de vannak hibái gazdagon.

0
 
Olyan 3,5 csillaggal illetném...

...szívem szerint. Egy 10-es skálán szofisztikáltabb pontozást lehetne adni. Azért nem teszem átlagosra, mert végig fenntartotta az érdeklődésemet, sehol nem éreztem, hogy lelassulna, vagy unalmassá válna. De ha jól átgondolom, olyan igazán átütő poén sem volt, és az eseménysorozat is elég sablonos... Én azt mondom, hogy aki szereti az X-akták-szerű filmeket, azoknak egyszer mindenképp érdemes megnézni.

0

A film 1 958 020 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 877 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1