Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (április 24-30.)

Sok izgalmas premierre készülhetünk a hazánkban elérhető streamingszolgáltatók jóvoltából a következő héten is. Többek között érkezik az HBO Max eredeti sorozata Elizabeth Olsen főszereplésével, jön a Pán Péter és Wendy, ami a ma már jól ismert, klasszikus történetet dolgozza fel, illetve folytatódik a Netflix sorozata, a Sweet Tooth: Az agancsos fiú, amelynek egyik producere Robert Downey Jr. Természetesen ez nem minden, azokat a produkciókat, amelyek nem szerepelnek a listánkban, megtaláljátok itt. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

68 Citadel  (2023)

(4)

dráma

Amazon Prime Video

A Citadel globális kémügynökség elbukott, és ügynökeinek törölték az emlékeit. Most a Manticore nevű hatalmas szindikátus kerül hatalomra. Vajon a Citadel ügynökei fel... több»

A Citadel egy amerikai akcióthriller, amelyet David Weil készített, a Russo testvérek pedig producerként dolgoztak rajta. A főszerepben Richard Madden és Priyanka Chopra láthatóak mint Mason Kane és Nadia Sinh Citadel ügynökök. A sorozatot "akciódús kémdrámaként" jellemzik, amelynek érzelmi mondanivalója is van. Ami továbbá különlegessé teszi, hogy a projekt egy ún. "anyasorozatból" (ami a most megjelenő produkció) és több lokalizált sorozatból, spin-off produkciókból áll majd. Többek között az olasz Alpokban, Indiában, Spanyolországban és Mexikóban játszódó Citadel spin-off sorozatok is tervben vannak.
#5

akció

SkyShowtime

Rendőrök, akaratuk ellenére társak és családtagok is: Ali Zeller (Ken Duken) és Leo Zeller (Fabian Busch) nem is különbözhetnének jobban. Ritkán értenek egyet, teljesen... több»

A még tavaly bemutatott német sorozat végre elérhető lesz Magyarországon is a Skyshowtime jóvoltából. Történetünkben egy szokatlan párost ismerhetünk meg - két rendőrt, akik bár vér szerinti testvérek, akik évekig nem is keresték egymást. Azonban egy rosszul elsült rendőrségi akciót követően egy összeesküvés kellős közepén találják magukat, ezért kénytelenek összefogni.
#4

66 Ufóvadászok  (2023)

(9)

kaland | sci-fi

Telekom TVGO

Denise mindössze 8 éves volt, amikor édesapja meghalt. A fiatal lány képtelen szabadulni annak gondolától, hogy apja nem halt meg, hanem elrabolták a földönkívüliek. A tinédzser... több»

Svédországból érkező film, amiben egy fiatál lányt követhetünk nyomon, aki szeretné megtalálni édesapját, aki a hivatalos álláspont szerint meghalt. De a lány úgy gondolja, hogy a férfit idegenek rabolták el. A produkciót egyesek úgy jellemezték, mint a Stranger Things és az X-akták "szerelemgyerekét".
#3

akció | dráma | kaland

Netflix

Miközben a betegség halálos új hulláma közeledik, Gus és egy csapatnyi hibrid társa Abbot tábornok (Neil Sandilands) és az utolsó emberek fogságába kerül. Abbot a gyógymód... több»

Miközben a járvány új, halálos hulláma lecsap, Gus (Christian Convery) és egy csapatnyi hibrid társa Abbot tábornok (Neil Sandilands) és az Utolsó Emberek fogságába esik. Abbot a gyógymód megtalálásával akarja megszilárdítani hatalmát, ezért a gyerekeket a fogságban lévő Dr. Aditya Singh (Adeel Akhtar) kísérleteihez használja fel, aki mindent megtesz, hogy megmentse fertőzött feleségét, Ranit (Aliza Vellani). Hogy megvédje barátait, Gus beleegyezik, hogy segítsen Dr. Singhnek, és ezzel sötét utazás veszi kezdetét a származása és anyja, Birdie (Amy Seimetz) szerepe felé a Nagy Összeomláshoz vezető eseményekben. A rezervátumon kívül Tommy Jepperd (Nonso Anozie) és Aimee Eden (Dania Ramirez) összefognak, hogy kiszabadítsák a hibrideket, viszont partnerségük nehézségekbe ütközik, amikor Jepperd titkai napvilágra kerülnek. A Jeff Lemire DC képregénysorozatán alapuló Sweet Tooth producerei Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey Jr, Amanda Burrell és Linda Moran.
#2

37 Pán Péter és Wendy  (2022)

(7) (3)

akció | családi | fantasy | kaland | romantikus | thriller

Disney+

J.M. Barrie klasszikus történetének élőszereplős feldolgozása, melyben egy fiú, aki sosem akar felnőni és három testvére egy varázslatos utazásra indul Sohaországba.

A Pán Péter és Wendy egy amerikai fantasy-kalandfilm, amelyet David Lowery rendezett Toby Halbrooks-szal közösen írt forgatókönyve alapján. A Walt Disney 1953-as Pán Péter című animációs filmjének élőszereplős adaptációja, amely J. M. Barrie 1904-es című színdarabja alapján készült. A film főszerepében Alexander Molony és Ever Anderson láthatóak. Jude Law, Yara Shahidi, Alyssa Wapanatâhk, Joshua Pickering, Jacobi Jupe, Molly Parker, Alan Tudyk és Jim Gaffigan is feltűnnek a produkcióban.
#1

dráma | életrajzi | krimi | misztikus | thriller

HBO Max

Két templomba járó pár maradéktalanul élvezi kisvárosi életét Texasban addig a pillanatig, amíg valaki kezébe kerül a fejsze. több»

A Szerelem és halál egy amerikai bűnügyi dráma, amelyet Lesli Linka Glatter rendezett és David E. Kelley írt. A sorozat a texasi Candy Montgomery igaz történetén alapul, akit barátnője, Betty Gore brutális baltás meggyilkolásával vádoltak meg 1980-ban. A főszerepben Elizabeth Olsen látható.