Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
57
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
16
Képek
Videók
 
indingo   2017. 05. 03.

Nem volt semmi különleges a filmben. nekem csak az rémlik belőle, hogy megy a gyerek, aztán legyőzi a lényt. Nem valami izgalmas.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Átlagos film, nézhető. Mondani valója van ami fontos szerintem egy filmben apa fia kapcsolat , a föld elpusztulása ill ember számára élhetetlen lesz ezért az emberi faj más bolygón létezik. Szóval ez mind fontos mondani való érték ami benne van.


 
sabnock666   2018. 08. 19.

Hát....maga a film alapötlete nem rossz... De... Valahogy keveredeik benne több stílus,hol valóságosabb,hol meseszerűbb,és ettől nem lett igazán olyan jó mozi,mint amit én vártam...Egyszer nézős!!!

 
hell.l   2016. 10. 17.

Hát egyszer meg lehet ugyan nézni, de a színészektől és már eleve az előzetestől sokkal többet vártam. A film nagyon lapos, a cselekmény és a színészi játék a nullával egyenlő. Nem ajánlom senkinek.

 
superxaba   2015. 05. 20.

Na ettől rosszabb belépője a villszmissz gyereknek nem is lehetett volna és azt sem értem hogy képzelhetett el valaki egy kétszereplős akció-scifit úgy, hogy a két szereplő közül az egyik végig egy székben szenvedi végig az egészet?! Nagyon ramaty

 

Eredetileg a történet úgy lett volna,hogy piknikezés közben apa és fia eltévednek az erdőben , de Will Smith meglátta az ötletet a történetben és javasolta a változtatásokat amiket meg is fogadtak.

(AngelCass )
 

Jaden Smith is komolyan veszi a környezet védelmét, youtube-n felkérte az embereket, facsemeték ültetésére.

(AngelCass )
 

A film felhívja a figyelmet a környezet, a Föld védelmére és ezt a gyártó is komolyan veszi, a Columbia Stúdió bejelentette: minden forgatási napért egy új fát ültet: és ez nemcsak A Föld után gyártására, hanem az évben a stúdió által produkált összes filmre vonatkozott.

(AngelCass )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.