Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
58%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
16
Vélemények
16
Képek
Videók
A Föld után
 
stevepisti   2020. 09. 06.

legújabb vélemény

Emlékszem én anno ezt a filmet kis időkülöbséggel kétszer is megnéztem, első nézésre azt mondtam, hú de látványos és izgalmas, jó kis Sci- fi. Aztán olvastam a sok negatív kritikát, nemértettem! Megnéztem másodjára is, számomra még mindig rendben vol... több»

 
indingo   2017. 05. 03.

Nem volt semmi különleges a filmben. nekem csak az rémlik belőle, hogy megy a gyerek, aztán legyőzi a lényt. Nem valami izgalmas.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

Átlagos film, nézhető. Mondani valója van ami fontos szerintem egy filmben apa fia kapcsolat , a föld elpusztulása ill ember számára élhetetlen lesz ezért az emberi faj más bolygón létezik. Szóval ez mind fontos mondani való érték ami benne van.

 
dailyfilmsan   2019. 08. 10.

Nagyot akart ütni a film de nem igazán történt semmi benne ami értékelhető lenne. Ez a Smith családi film egy komédia. Az apa fia páros nagyon elnyűtt és gyenge sémán alapszik. A fő bonyodalmat okozó lény is bugyuta és nem igazán lettek megmagyarázva... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 19.

Hát....maga a film alapötlete nem rossz... De... Valahogy keveredeik benne több stílus,hol valóságosabb,hol meseszerűbb,és ettől nem lett igazán olyan jó mozi,mint amit én vártam...Egyszer nézős!!!

 
hell.l   2016. 10. 17.

Hát egyszer meg lehet ugyan nézni, de a színészektől és már eleve az előzetestől sokkal többet vártam. A film nagyon lapos, a cselekmény és a színészi játék a nullával egyenlő. Nem ajánlom senkinek.

 
superxaba   2015. 05. 20.

Na ettől rosszabb belépője a villszmissz gyereknek nem is lehetett volna és azt sem értem hogy képzelhetett el valaki egy kétszereplős akció-scifit úgy, hogy a két szereplő közül az egyik végig egy székben szenvedi végig az egészet?! Nagyon ramaty

A film összbevétele 243 611 982 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg a történet úgy lett volna,hogy piknikezés közben apa és fia eltévednek az erdőben , de Will Smith meglátta az ötletet a történetben és javasolta a változtatásokat amiket meg is fogadtak.

(AngelCass)
 

Jaden Smith is komolyan veszi a környezet védelmét, youtube-n felkérte az embereket, facsemeték ültetésére.

(AngelCass)
 

A film felhívja a figyelmet a környezet, a Föld védelmére és ezt a gyártó is komolyan veszi, a Columbia Stúdió bejelentette: minden forgatási napért egy új fát ültet: és ez nemcsak A Föld után gyártására, hanem az évben a stúdió által produkált összes filmre vonatkozott.

(AngelCass)
 

Will Smith személyesen felügyelte és irányította fia felkészülését a szerepre, és sokat segített neki a forgatás közben is.

(SódóGA)
 

A Hesper eredetileg egy gőzhajó volt, ami 1905-ben süllyedt el Silber Baynél, Minnessotában. Hesper nevet viseli az a hajó is, amivel apa és fia balesetet szenvednek, és a Földre zuhannak.

(SódóGA)
 

Ez a második film, amiben Will Smith és Jaden Smith apát és fiút játszanak, az első A boldogság nyomában (2006) volt.

(SódóGA)
 

Will Smith személyesen kérte fel M. Night Shyamalant a film rendezésére, mert már évek óta szeretett volna együtt dolgoznia a rendezővel. A rendező 20 év után először készített filmet nem a saját forgatókönyve alapján.

(SódóGA)
 

Az eredeti történet szerint apa és fia kempingezni indulnak, ám egy szerencsétlen eset után a fiúnak egyedül kell átvágnia az erdőn, hogy segítsen bajba jutott apjának. Ám Will Smith meglátta a történetben rejlő lehetőségeket, és Gary Whitta íróval kibővítették egy nagyszabású sci-fi filmmé.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.