2020.07.14   szerző: GGS   hozzászólások: 0

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a Netflix igen változatos tartalommal várja az előfizetőket. A kínálatban az akciófilmektől kezdve az animációs filmeken át és a vígjátékokon keresztül egészen a horrorfilmekig bármit megtalálunk. A sorozatokról már nem is beszélve, amelyek diverzitása szintén hasonló. Azt viszont talán kevesebben tudják, hogy az ezernyi film között megbújnak igazán buja, szexuálisan túlfűtött alkotások is.

9 szexuálisan túlfűtött film, amit most nézhetsz a Netflixen

A CinemaBlend magazin össze is gyűjtötte a kilenc legforróbb ilyen művet, amelyeket már most, ebben a percben is bárki megnézhet a Netflixen. Ahogy mindig, most sem a sorrend a mérvadó az alábbi listán, ahol művészfilmeket és botrányosan rossznak kikiáltott alkotást egyaránt találunk.

#9

51 365 nap  (2020)

dráma

Massimo Torricellinek, a szicíliai maffia fiatal és jóképű vezérének nincs más választása, mint átvenni a szervezet vezetését az apja meggyilkolása után. Laura egy varsói... több»

#8

74 Szerelem  (2015)

dráma | romantikus

A Love egy szexuálisan túlfűtött melodráma egy fiúról és két lányról. Egy film a szerelemről, mely a gyönyörök nyelvén ünnepli a szexet.

Rendező: Gaspar Noé
Forgatókönyvíró: Gaspar Noé
Szereplők: Aomi Muyock, Klara Kristin, Karl Glusman, Ugo Fox, Juan Saavedra
#7

77 Anyádat is!  (2001)

dráma

Tenoch Iturbide (Diego Luna) és Julio Zapata (Gael García Bernal) két tini, aki Mexikóvárosban él. Barátnőik nemrég dobták őket, úgyhogy facéron néznek szembe a nyárral. Egy... több»

#6

dráma | romantikus

Az Adéle élete 1-2. fejezet két lány szerelméről szól, pikáns, explicit testiséggel fűszerezve. A 15 éves középiskolás Adéle tanár szeretne lenni, ám élete egyik... több»

#5

dráma | háborús | romantikus

Kína,1938. Wong igazi jó lány, aki épp most kezdi egyetemi tanulmányait. A fiatal nő teljesen magára maradt a világban, anyja meghalt, az apja pedig testvérével együtt Angliában... több»

#4

NA Amar  (2017)

dráma | romantikus

Laura és Carlos bolondulásig szerelmesek egymásba. Szerelmüket úgy élik meg, mintha ez lenne az utolsó együtt töltött nap. Boldogságban telnek a hetek, csakhogy egy évvel... több»

#3

NA Newness  (2017)

dráma | romantikus

Napjaink Los Angeles-ében két az ezredforduló után született fiatal igyekszik ügyesen navigálni életét a közösségi média rengetegében, egy olyan társadalomban, ahol... több»

#2

71 Below Her Mouth  (2016)

dráma | romantikus

Egy váratlan viszony gyorsan kezelhetetlenné válik, ugyanis a két nő közötti kapcsolat örökre megváltoztatja mindkettőjüket. több»

#1