2015.05.13   szerző: ZeroHero   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

szerintem

#10

74 Mindent anyámról  (1999)

dráma

Egy görög mondás szerint csak azok a nők látnak tisztán, akiknek könny áztatta a szemét. Manuelára nem igaz ez a mondás. Azon az estén, mikor egy autó halálra gázolja... több»

#9

70 Hazatérés  (1978)

dráma | háborús | romantikus

Sally férjét, Hyde kapitányt Vietnamba küldik, így az asszony egyedül marad. Minthogy semmi tennivalója, elhatározza, hogy a helyi veteránkórházban fog önkéntesként dolgozni a... több»

#8

87 Thelma és Louise  (1991)

dráma | kaland | krimi

Louise (Susan Sarandon) egy kis vendéglőben dolgozik pincérnőként, magánélete problémás, ugyanis barátja, Jimmy (Michael Madsen ), a zenész mindig úton van. Thelma (Geena Davis)... több»

#7

dráma

Theresa tanárként dolgozik, siketeket oktat. Azonban élete teljesen megváltozik, amikor éjszakai bárokba kezd járni. Kezdetben csak a szex motiválja, majd idővel a kábítószerekre... több»

#6

dráma | romantikus

Az Alice Már nem lakik itt című romantikus drámában Alice Hyatt férje halála után útra kel Kaliforniába. Magával viszi kissé koraérett, tizenkét éves fiát is, hogy új... több»

#5

NA Kilenc hónap  (1976)

játékfilm

Juli a téglagyárban dolgozik betanított munkásként, mellette pedig agrármérnöki tanulmányokat folytat levelezőn. Bodnár, a főnöke beleszeret és megkéri a kezét. Juli... több»

#3

52 A nap szépe  (1967)

dráma

Pierre, egy köztiszteletben álló orvos türelmes megértéssel viszonyul gyönyörű felesége frigiditásához. Ugyanakkor a hideg, szenvtelennek tűnő nagypolgári asszony súlyos... több»

#2

dráma | életrajzi

Erin (Julia Roberts) három gyermek anyja, és meglehetősen nagy szüksége van a pénzre. Végső elkeseredésében Erin ráveszi Edet (Albert Finney), hogy adjon neki állást az... több»

#1

dráma | romantikus

Az Egy nyár Mónikával című romantikus filmdráma egy fiatal pár életével ismerteti meg a nézőt. Harry és Mónika Stockholmban él és nagyon szeretik egymást. Életük... több»