A Bad Boys 3 győzte meg Will Smith-t arról, hogy Tom Cruise keményebb nála

A napokban számoltunk be arról, hogy Will Smith mennyire nem volt hajlandó annak idején, az 1995-ben mozikba került Bad boys néhány jelenetében félmeztelenül szerepelni.

Bizony, a szituáció még Michael Bay-nek is némi fejfájást okozott, hiába próbálta meggyőzni a rendező Smith-t arról, hogy egyszerűen csak sztárt akar faragni belőle. Ennek ellenére mind Will Smith, mind pedig partnerékek, Martin Lawrence-nek áttörést hozott karrierjében a film.

Valami azonban megváltozhatott az elmúlt élvek folyamán, hiszen az 51 éves Smith a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk forgatásán épp azt szerette volna bebizonyítani magának, hogy mennyire bevállalós, sőt, akár még Tom Cruise-ra is ráver.

Cruise-ról köztudott ugyanis, hogy a rázósabb jeleneteket is olykor kaszkadőr nélkül, saját maga viszi el a hátán, és ez persze olykor kisebb-nagyobb sérülésekhez is vezet. Smith a Tonight Show with Jimmy Fallon későesti műsor vendége volt, amely során mesélt néhány forgatásbeli élményéről, és persze azt is be kellett látnia, nem tudja felülmúlni Tom Cruise vakmerőségét.

„Volt néhány rázósabb jelenet, amire azt mondtam, hogy ’Hoppá’, de elhatároztam, hogy magam csinálom meg ezeket. Mármint…Tom Cruise 50 évesen repülőgépek oldalán lóg lefelé, így bebeszéltem magamnak, hogy még ennél is jobb vagyok. Szóval, belevágtuk a forgatásokba és kénytelen voltam tudatosítani, hogy egyáltalán nem vagyok jobb nála” – mesélte a színész.

A Bad Boys 3 már a hazai mozikba is megérkezett, így mindenki meg győződhet arról, ennyire is eszelős akciókat vállalt be a színészpáros a forgatások alatt.