A Fekete tükörtől az új Star Trekig: 5 sorozat- és évadpremier, amiről nem érdemes lemaradnod a héten (streaming ajánló)

A nagy streaming szolgáltatók ezen a héten sem hagyják cserben előfizetőiket. Egy rakás újdonság debütál az előttünk álló napokban, legyen szó filmekről vagy sorozatokról. Mi most utóbbiakra koncentrálunk és az alábbi listán öt olyan új sorozatot, évadpremiert vagy épp epizódpremiert mutatunk nektek, amelyről szerintünk vétek lenne lecsúszni. Izzítsátok a Netflix, SkyShowtime, Disney+ vagy épp Amazon Prime előfizetéseket, izgalmas hét elé nézünk!

#5

60 Alul semmi  (2023)

(1)

dráma | vígjáték

Disney+

A testvérek bandája Sheffieldben és annak omladozó egészségügyi, oktatási és foglalkoztatási ágazatában lavírozik, felfedezve a fényesebb, egyszerűbb és humánusabb utat,... több»

Sorozat formájában tér visszaz 1997-es kultmozi, amelyben néhány kétségbeesett munkanélküli fickó a vetkőzős show-kban látja a kiutat helyzetéből. A sorozatban az összes egykori főszereplő visszatér, de ezúttal nem a vetkőzés lesz igazán a téma, hanem az, hogyan próbálnak meg a mai világban fennmaradni a vízen. Ami persze így is sok érdekes helyzetet szül. Premier a Disney+-on június 14-én.
#4

dokumentum

Netflix

A sorozat annak a rejtélynek ered a nyomába, hogyan és miért vándorolnak az állatok, látványos felvételekkel mutatva meg a természet legdrámaibb történeteit. több»


Szereplők: David Attenborough
Négy éven át kétszáznál is több helyszínen forgattak a bolygónk vadvilágának szépségeit bemutató dokumentumfilm készítői. Ahogy már számtalan alkalommal, most is az élő legenda, David Attenborough mesél az állatokról, a vándorlásukról és az emberiség terjeszkedése miatt megváltozott életterükről. Premier a Netflix június 14-én.
#3

dráma | misztikus | sci-fi

Netflix

Az új évadban szintén különféle történetekkel találkozhatunk, amelyek az ember, a technológia és a közösségi médiák kapcsolatát mutatják be. több»

Több éves kihagyás után tér vissza a népszerű sci-fi sorozat, amely az emberiség, a technológia és a közösségi média kapcsolatát mutatja be, hol hátborzongató, hol elgondolkodtató történetek formájában. Az új, hatodik évadban is elég széles skálán mozognak majd az epizódok, amelyek a '70-es évek Angliájától a közeljövő vibráló világáig kalauzolják a nézőket. Ráadásul igazi hollywoodi sztárok, mint Salma Hayek, Michael Cera vagy Aaron Paul is felbukkannak majd. Premier a Netflixen június 15-én. 
#2

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime

A második évad tovább követi Christopher Pike kapitányt és a USS Enterprise legénységét a 23. században, akik az eredeti Star Trek sorozatban látható legénység előtt egy... több»

A második évad tovább követi Christopher Pike kapitányt és a USS Enterprise legénységét a 23. században, akik az eredeti Star Trek sorozatban látható legénység előtt egy évtizeddel új világokat fedeznek fel és küldetéseket hajtanak végre a galaxisban. PRemier a SkyShowtime-on június 15-én.
#1

sportfilm | vígjáték

Amazon Prime Video

Minden ország, amelyet Jeremy, Richard és James meg akar látogatni, vagy problémás terület, vagy megtiltották nekik a belépést. Ehelyett Közép-Európába indulnak, egy olyan... több»

Minden ország, amelyet Jeremy, Richard és James meg akar látogatni, vagy problémás terület, vagy megtiltották nekik a belépést. Ehelyett Közép-Európába indulnak, egy olyan útra, amelyre senki sem gondolt, olyan autókkal, amelyekről senki sem álmodna, hogy valaha is használni fogja őket. Premier az Amazon Prime-on június 16-án.