Miután vasárnap este átvette első Oscar-díját a legjobb vizuális effektekért a 2023-as Oscar-díj átadásán, Eric Saindont azonnal kórházba szállították, hogy megműtsék megrepedt vékonybelét. 

A szakember az Avatar: A víz útja című filmben dolgozó munkatársaival együtt a Dolby Színház színpadán vette át a díjat, mielőtt kórházba szállították. 

Az IndieWire szerint Eric Saindon már a ceremónia előtt is járt a kórházban, de eredetileg diagnózis nélkül küldték haza. A ceremónia után visszatért a kórházba, ahol végül diagnosztizálták és megműtötték, és szerencsére már jól van. 

"Jól van, és most, hogy beszélgetünk, lábadozik. Örülök, hogy elment. A szakadás komoly dolog" - mondta egy forrás az ET-nek.

Gratulálunk a győzelemhez, és mielőbbi felépülést kívánunk neki. 

A Avatar 2 a legjobb vizuális effektek mezőnyében olyan filmeket utasított maga mögé,mint az Nyugaton a helyzet változatlan, a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!, a Batman és a Top Gun: Maverick.

Ha lemaradtál volna a nyertesek listájáról, itt megnézheted.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»