A Google leleplezte a Marvel féltve őrzött titkát?

Tarol az új  Loki sorozat a rajongók körében. A Marvel legújabb sorozata ugyanis a Disney+ egyik legnézettebb tartalmának számít jelenleg, amely belőzte a WandaVíziót, A Sólyom és a Tél Katonáját és A mandalorit is.

Tom Hiddleston főszereplésével a Loki cselekménye pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol a Bosszúállók: Végjátékban utoljára láthatták a nézők a csínytevés istenét, és noha a történet egyelőre az elején jár még csupán, maga Hiddleston egy interjúban már elmondta, hogy a negyedik és az ötödik epizód lesz majd a legizgalmasabb.

Ennek kapcsán a színész pedig azt is megjegyezte, hogy nagyon élvezte a közös munkát filmes partnereivel, köztük Owen Wilsonnal és Kate Herronnal, illetve egy harmadik kollégával, akinek a nevét nem szerette volna elárulni, mivel azzal igencsak elspoilereztek volna a sztorit. Ezen a ponton pedig szeretnénk is megjegyezni, hogy cikkünk csakugyan spoileres lehet.

Történetesen ugyanis arról van szó, hogy három régi ismerős arc is felbukkan majd a sorozatban, köztük Hulk, Valkyire és Jasper Sitwell, így Mark Ruffalo, Tessa Thompson és Maximiliano Hernández neveire a google is találatot ad a széria kapcsán. Persze könnyen lehet, hogy félreértésről lehet szó, mindenesetre ez az információ igencsak felborzolta a kedélyeket a Lokival kapcsolatban.

84 Loki  (2021)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Miután Loki ellopta a Tesseractot, őrizetbe veszi egy szervezet, ami az időt felügyeli. Segítségével egy hosszú időutazásra indulnak, amely folyamán megváltoztatja az emberek... több»