Kenneth Branagh visszatér Hercule Poirot nyomozó szerepében a sorozat harmadik filmjében (Gyilkosság az Orient expresszen, Halál a Níluson), mától nézhető a Szeánsz Velencében

A film Agatha Christie 1969-es Halloween és halál című regényének adaptációja, és az eredeti angol falusi helyszíntől eltérve a második világháború utáni Velencében játszódik. A korábbi Poirot-filmekkel ellentétben, amelyek a logikára és a detektívmunkára összpontosítottak, ez a rész a természetfelettiben merül el, és azt vizsgálja, hogy létezik-e bármi, ami túlmutat az emberi megértésen.

A filmet Michael Green írta és Branagh rendezte, fenntartva a sorozat következetességét. Az új film zenéjét Hildur Guðnadóttir szerezte, aki a korábbi filmekből ismert Patrick Doyle-t váltotta. A szereposztásban olyan szátokat láthatunk, mint Jamie Dornan, Jude Hill és Michelle Yeoh.

Branagh Poirot-ja ebben a részben egy nyugdíjas nyomozó, aki elvesztette hitét, és egzisztenciális kérdésekkel küzd. A film "egzotikus és gótikus" helyszínként leírt Velencében játszódik, ami tovább fokozza a film titokzatos és kísérteties hangulatát. A rajongók az eredeti regény karaktereinek és cselekményének újragondolására számíthatnak.

A film mától a mozikban.

dráma | horror | krimi | misztikus

A kísérteties hangulatú, második világháború utáni Velencében Hercule Poirot borzongató rejtéllyel szembesül Mindenszentek napján. A munkától visszavonultan, önkéntes... több»