Már csak egyet kell aludni, hogy megérkezzen a mozikba a Jumanji - A következő szint, a film egyik sztárja, Jack Black azonban erősen a visszavonulást fontolgatja. Mondjuk a részleteket!

Az elmúlt évek során Black igencsak bebizonyította, hogy nem csupán kiváló humorista, hanem sokoldalú színész és tehetséges zenész is. Black néhány kisebb mellékszerep után igazából a Rocksulival dobbantott nagyot.

Fontos azonban megemlítenünk a színész egyik legismertebb zenei projektjét a Tenacious D-t, amelyet a szintén humorista, Kyle Gassszal csinál közösen már közel 1994 óta, és amelyből később szintén készítettek egy filmet is A végzet pengetője címmel.

Az új Jumanji promója kapcsán adott interjúban Black azonban elárulta, hogy igencsak fontolóra vette, hogy ez legyen az utolsó filmje, bár még azzal is elviccelődött, hogy lehetőleg szerepet vállal majd Quentin Tarantino utolsó rendezésében.

„Szeretnék lehetőleg még egy Tenacius D lemezt készíteni, vagy egy filmszerep még talán belefér. 50 éves vagyok, és már jó ideje fontolgatom a visszavonulást, de még meglátjuk” – jegyezte meg a színész, aki azzal indokolta az egészet, hogy sokkal szívesebben töltené most már az időt a családjával.

„Igen, ez az egyik legfőbb okom. Nem szeretek túl sok időt Tanyatól és srácoktól távol tölteni, és hát túl sok időt is töltöttem távol” – nyilatkozta Black.

A Jumanji – A következő szint tehát már holnap, azaz december 12-én debütál a hazai mozikban, akárhogy is alakul Black további karrierje, alighanem érdemes beülni rá.