Már a mozikban Chris Renaud és Jonathan del Val filmje, melynek premierje kapcsán 6 érdekességet gyűjtöttünk össze, melyet érdemes tudnod a filmről.

A kis kedvencek titkos élete 2 a 2016-os kasszasiker folytatása arról, mit művelnek kedvenceink minden nap, miután mi elmentünk munkába vagy iskolába. Az első rész produkálta az eredeti vígjátékok közül a legjobb nyitó bevételt, a nem animációs filmeket is beleértve. A rendező ismét Chris Renaud (a Gru-filmek, Lorax), az író pedig Brian Lynch (Minyonok), a producer pedig az Illumination alapítója és nagyfőnöke, Chris Meledandri. A film első részére több mint 660 ezren váltottak mozijegyet Magyarországon 2016-ban, ami 859 millió forintos bevételt eredményezett, így aligha lehet kérdés, hogy a folytatás is szép sikerekre számíthat. 

A film rendezői székét Chris Renaud és Jonathan del Val foglalhatta el (A kis kedvencek titkos élete 2,), míg a főbb szereplők hangjait olyan színészek kölcsönzik, mint Harrison Ford, Kevin Hart, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Ellie Kemper, Sandra Echeverría és Chris Renaud. A forgatókönyvet Brian Lynch szerezte.

Íme 6 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • A kis kedvencek titkos élete 2 az Illumination negyedik olyan filmje, melynek a játékideje pontosan 86 perc (Lorax, A kis kedvencek titkos élete, A Grincs).
  • A Gru mellett A kis kedvencek titkos élete az Illumination másik és egyedüli olyan filmje, melyhez folytatás készült.
  • A kis kedvencek titkos élete 2 az Illumination animációs stúdió 10. egészestés filmje.
  • A filmet alapvetően pozitívan fogadták a kritikusok. A kis kedvencek titkos élete 2 jelenleg 71 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.
  • A film főhősét, Maxet Louis C.K. szinkronizálta az első részben, azonban a szexuális zaklatási botrányai miatt kitették a szűrét a folytatásból, így Patton Oswalt vette át tőle a stafétát.
  • Hiába múlt már el hetven, Harrison Ford most először kölcsönzi a hangját egy animációs filmhez.

Hazai premierdátum: 2019.07.04.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: