2016.09.21   szerző: mamiéstöti2   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

A legjobb zombifilmek a 90-es évekből a filmsite.org szerint

#10
#9

69 Sun faa sau si  (1998)

horror | sci-fi | vígjáték

Egy félresikerült vegyifegyver-eladás következményeként néhány ember kivételével egy egész pláza összes látogatója zombivá változik. A megmaradt túlélők igyekeznek... több»

#8

horror | vígjáték

A helyi temető gondnoka, Francesco Dellamorte segédjével, Gnaghi-val tengeti életét a sírok között. Ám egy napon a holtak zombik formájában életre kelnek, és hőseink életére... több»

#7

horror

Egy fiatal pár motorbalesetet szenved, melyben a lány meghal. A fiú egy titkos katonai gáz segítségével visszahozza őt az életbe, de valami nem stimmel barátnőjével.

#6

81 Hullajó!  (1992)

horror | vígjáték

Egy majom harapásának köszönhetően elszabadulnak a húsevő zombik Új-Zélandon. Egyedül Lionel képes szembeszállni velük, akinek házsártos anyja is a zombikórt terjesztő... több»

#5

horror | vígjáték

Ash (Bruce Campbell) az elátkozott erdőben kénytelen volt levágni a jobb kezét, ugyanis az saját maga ellen fordult. A kézfeje helyére egy motorfűrészt erősít. Ahogy kikeveredik... több»

#2

horror

Három egyetemi hallgató az Egyesült Államokból, Dick, Jessica és Kevin, úgy döntenek, hogy a szünidőt Brazíliában töltik. Egy alkalommal pedig részt vesznek egy voodoo... több»

#1

horror

Néhány halálra rémült ember barikádozta el magát egy házban, amelyet élőhalottak vettek körül. A félelmetes zombikból minden kiveszett, ami valaha emberi volt. Csupán egy... több»