A simára borotvált Chewbaccánál ma már nem fogsz ijesztőbbet látni

A Star Wars-filmek Chewbaccája egy kedves, szőrös és hűséges karakter, de szőrzet nélkül egészen máshogy áll a helyzet. Egy Új Delhi-i művész olyan képet osztott meg a Twitteren, amit talán nem akartunk látni, de ha már így alakult, megmutatjuk.

Mióta Chewbacca először tűnt fel a Star Wars IV. - Egy új reményben, világszerte milliók rajongását nyerte el. Mindenki kedvenc másodpilótája Han Solo mellett a saga legkedveltebb karakterei közé tartozik, ráadásul a galaxis is sokat köszönhet neki, ugyanis elég fontos szerepe volt a Halálcsillag elpusztításában. Chewi, akit George Lucas saját kutyája alapján álmodott a vászonra, valószínűleg inkább horrorfilmbe illene, ha megszabadítanák őt a szőrzetétől.

Gautam Trivedi, egy Új Delhiben élő festőnek fotorealisztikus alkotásával biztosan tönkre fog tenni néhány gyerekkori emléket a Twitterre feltöltött festményével, mely az ikonikus karaktert ábrázolja csupaszra borotválva.  A szóba forgó fotót idelent találjátok.

Chewbaccát legközelebb a május 24-én érkező Solo: Egy Star Wars-történetben láthatjuk a mozivásznon olyan színészek társaságában, mint Woody HarrelsonEmilia ClarkePaul BettanyThandie NewtonDonald GloverAlden Ehrenreich és  Warwick Davis. A filmhez tegnap futott be a friss nemzetközi előzetes, melyet szintén megtaláltok idelent.