Kiderült az új Majmok bolygója-film címe, fény derült az első főszereplők személyére, és rögtön megjött az első hivatalos fotó is.

Az új film évekkel a 2017-es A majmok bolygója: Háború) befejezése (az Andy Serkis által alakított Caesar eredettörténetére koncentráló filmtrilógia után) után veszi majd fel a fonalat.

Wes Ball rendező veszi át az rendezői széket, míg a főszerepeket Owen Teague, a Vajákból ismert Freya Allan (galériánkban ő és az első hivatalos fotó is látható) és az Orville sztárja, Peter Macon alakítják. A film hivatalos címe: Kingdom of the Planet of the Apes (A majmok bolygója királysága)

"A majmok bolygója a filmtörténet egyik legikonikusabb és legnagyobb történelmű sci-fi franchise-a, valamint kitörölhetetlen része stúdiónk örökségének" - mondta Steve Asbell, a 20th Century Studios elnöke a közleményben. "A Kingdom of the Planet of the Apes-szel kiváltságosnak érezzük magunkat, hogy folytathatjuk a sorozat fantáziadús, elgondolkodtató hagyományát, és alig várjuk, hogy 2024-ben megoszthassuk Wes rendkívüli elképzelését erről az új fejezetről a közönséggel."