Három évvel a második rész után idén folytatódik a Hotel Transylvania 2: Ahol még mindig szörnyen jó hőseinek története.

Az első két rész sikerének köszönhetően a Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak a Sony vezető animációs franchise-ává nőtte ki magát, így a stúdió ezúttal ősz helyett a csúcsszezonban, nyáron mutatja be a harmadik felvonást, melyhez megérkezett az első teljes előzetes.

A történet nem sokkal a második rész után veszi fel a fonalat, amikor Drakula lánya, látva apja magányosságát befizeti őt egy világkörüli útra, melyen természetesen barátai is vele tarthatnak. Drakula eleinte nem repes az örömtől, de végül elfogadja az ajándékot. De az igazi kalandok csak ezt követően kezdődnek, amikor feltűnik a színen Ericka, a hajóskapitány, aki rögtön elrabolja főhősünk szívét. Drakula azonban ekkor még nem is sejti, hogy a nő nem más, mint a rettegett vámpírvadász, Van Helsing unokája...

A film rendezői székét Genndy Tartakovsky foglalhatja el, míg a főbb szereplőket olyan sztárok szólaltatják meg, mint Adam SandlerSteve BuscemiSelena GomezKevin JamesMel BrooksDavid SpadeAndy Samberg és Fran Drescher.

A Hotel Transylvania első részét 2012-ben mutatták be, mely egészen 358 millióig jutott világszerte, így nem is volt kérdéses a folytatás. A második rész sem okozott csalódást a Sonynak, ugyanis több mint 100 millió dollárral fejelte meg elődje bevételeit, így nem meglepő, hogy a stúdió legaktívabb, legnagyobb haszonnal kecsegetőt időszakra időzítette a premiert.

A  Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció július 12-től látható a hazai mozikban.