75 Aquaman  (2018)

Az elmúlt évek többek közt Johnny Depp és Amber Heard válásától és az azt követő pereskedéstől volt hangos. Az egykori sztárpár nem kevés sárdobálással próbál érvényt szerezni az akaratának a bíróságon. Így történhetett, hogy öt év után előkerült egy hangfelvétel, amely szerint Heard azzal fenyegeti akkori férjét, hogy megüti. Ez pedig komoly hatással lehet a színésznő jövőjére is.

Az elmúlt időszakban ugyanis a Warner Bros. épp e botrány miatt erősen elgondolkozott rajta, hogy leváltják Deppet, és a Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai-ban már valaki más formálná meg a gonosz Gellert Grindelwald karakterét. Ezt végül többek közt J. K. Rowling támogatásának köszönhetően is megúszta a színész, így a harmadik filmben is őt szőkítik majd ki a szerepre.

Ugyanakkor a hangfelvétel miatt most rengetegen fordultak Amber Heard ellen, köztük a hírek szerint a Warner Bros. vezetőségének néhány tagja is. Így most neki kell attól tartania, hogy esetleg elesik korábban még biztosnak vélt szerepektől. Hogy melyik került konkrétan szóba? Az Aquaman és az elveszett királyság és Mera szerepe. Több hollywoodi forrás is arról számolt be, hogy jelenleg is azon tanakodnak a Warnernél, hogy a botrány miatt lecserélnék Heardet a 2022-re datált moziban, és így más játszhatná el a címszereplő kedvesét. Érdekesség, hogy épp az Arthurt alakító Jason Momoa és a filmet rendező James Wan állt ki a színésznő mellett, akik nem szeretnének mással dolgozni helyette.

Természetesen egyelőre még csak híresztelésekről van szó, de nem lennénk meglepve, ha végül valóban ide futna ki az évek óta gyűrűző botrány. Azt viszont nem tudni, hogy Heard más szereplehetőségektől is eleshet-e, abban azonban biztosak lehetünk, hogy ha az ajánlataira végül nem is lesz hatással a botrány, a népszerűsége rengeteget romlott…