Lista a már megnézett filmjeimről.

#11

81 Démonok  (1985)

(7) (10)

horror

Egy elszigetelt moziba egy különleges filmvetítésre hívnak meg az élet különböző területeiről jövő embereket, azonban a filmet sokan undorral fogadják, mivel egy... több»

#10

horror

Öt éve már, hogy Nancy Thompsont rémálmok gyötörték az Elm utcában, s közben a házba új lakók költöztek. Jesse-t a beköltözés pillanatától kezdve rémálmok gyötrik, de... több»

#9

fantasy | horror

Freddy Krueger (Robert Englund) újra lecsap. Elsőként Alice (Lisa Wilcox) barátját öli meg, majd hamarosan elintéz mindenkit, aki a lány környezetébe kerül. Alice egyetlen... több»

#8

fantasy | horror

Hét tinédzser kerül a zártosztályra kínzó rémálmokkal. Hamarosan kiderül, hogy mindannyian ugyanazt álmodják, melyben egy elmebeteg gyilkos, Freddy Krueger meg akarja ölni... több»

#7

dráma | horror | krimi | misztikus

Freddy Krueger csíkos pulóvere, négykarmú kesztyűje, dermesztő mosolya a műfaj elsőszámú klasszikusává tette az Elm utcát. Freddy most a modern kor filmes technikájának... több»

#6

84 Rémálom az Elm utcában  (1984)

(58) (19)

horror

Nancy Thomson (Heather Langenkamp) átlagos kamaszlány, életét azonban váratlanul hátborzongató események sora kavarja fel. Rémálmok kezdik gyötörni, minden éjszaka sikoltozva,... több»

#5

57 Gyerekjáték 3.  (1991)

(5) (6)

horror | thriller

Nyolc év telt el azóta, hogy Andy Barclay-t utoljára megtámadta Chucky, a gyilkos baba. Chucky lelke szabadulni próbál a babatestbõl, ám ehhez egy másik lélekre van szüksége, és... több»

#4

74 Gyerekjáték 2.  (1990)

(10) (4)

horror | thriller

Chucky visszatért! A sátáni mosolyú gyilkos baba életre kel az új fejezetben, amely elmeséli azt az ádáz küzdelmet, amit a kis Andy Barclay folytat a démoni babával szemben.... több»

#3

79 Gyerekjáték  (1988)

(13) (9)

horror | thriller

Egy kisfiúnak, Andy-nek nagyon megtetszik a játékbolt kirakatában Chucky, amit szülei meg is vesznek neki. A kedves arcú születésnapi ajándékban azonban hamarosan feléled a... több»

#2

68 Gyerekjáték  (2019)

(12) (15)

horror

A Kaslan Corporation Buddi babái igazi játszótársai lehetnek kis tulajdonosaiknak. Nagyszerű megfigyelők, gyorsan tanulnak, remekül kiegészítik a gyártó cég egyéb termékeit.... több»

#1

49 The Zero Boys  (1986)

(2)

akció | horror | thriller

A baráti társaság tagjai azért utaznak a vadonba, hogy túlélős játékot játszanak, azonban rövidesen rá kell jönniük, hogy valós életveszélynek vannak kitéve. több»

Atomszar.....