Ál/Arc 2: Tom Hardy és Robert Pattinson a kultfilm folytatásában? Vannak még erős jelöltek!

Ha a közösségi média felhasználóin múlna, máris meglenne az Ál/Arc 2 castingja. A napokban számoltunk be róla, hogy a Godzilla Kong ellen rendezője, Adam Wingard végül nem remake-et, hanem folytatást készít John Woo kultikus akciófilmjéhez, az Ál/Archoz. A hírre természetesen a közösségi média felhasználói is reagáltak, akiknek máris megvan a kedvenc párosuk: Tom Hardy és Robert Pattinson. Az ötlet a Collider-től származik, melyet rögtön fel is kaptak, több ezer lájk és retweet után pedig nagyon úgy fest, hogy az eredeti film rajongói az említett sztárokat látnák legszívesebben a főszerepekben.

Hogy új szereplőkre lesz szükség, az biztos, ugyanis Nicolas Cage és John Travolta visszatérése aligha valószínű, míg előbbi karaktere meghalt, utóbbi pedig valószínűleg ott folytatta az életét, ahol a történet abbamaradt. 

A rajongók számos egyéb javaslatot tettek, bár ezek nem tűnnek annyira "komolynak", mint Pattinson és Hardy. További ötletek: Daniel Radcliffe és Elijah Wood; Zach Braff és Dax Shepard; John David Washington és Idris Elba; sőt Dwayne Johnson és Kevin Hart párosa is felmerült. Évek óta tartó "viszályuk" alapján  Hugh Jackman és Ryan Reynolds sok rajongója szeretné, ha a Logan és a Deapool sztárjai játszanák a film főszerepeit.

85 Ál/Arc  (1997)

akció | krimi | sci-fi | thriller

Sean Archer FBI ügynököt egy dolog hatja, hogy megtalálja fia gyilkosát, Castor Troyt. Ám amikor végre elkapja, kiderül, hogy egy tömegkatasztrófa közeleg, amelyet csak a... több»