Befutott a Fede Alvarez rendezésében készült Alien: Romulus előzetse, amely alapján a rajongóknak is végre jó okuk van hinni abban, hogy a franchise végre visszatér a gyökereihez.

Álvarez korábbi elmondása szerint ugyanis ő biztosra ment, hiszen saját rendezése erősen támaszkodik Ridley Scott és James Cameron filmjeire, tekintve, hogy a Romulus cselekménye A nyolcadik utas: a Halál és A bolygó neve: Halál történései között játszódik.

“A Romulus 20 évvel az első film után játszódik, és számomra ez nem jelenti a kánon felborítását. Személyes örömömre szolgál, hogy az egész az Alien franchise-nak a része - és nem csak a történetben, hanem a készítés módjában is. Producerként beszéltem Ridley Scott-tal, és hosszú beszélgetéseket folytattam James Cameronnal a forgatókönyv terén. Miután a film elkészült, megmutattam nekik” - nyilatkozta Alvarez, amelyet a Variety magazin adott közre.

Az Alien: Romulus augusztusban debütál majd, a film főszerepeiben többek között Isabela Moner, Cailee Spaeny, Archie Renaux, David Jonsson, Aileen Wu és Spike Fearn lesznek láthatók. Csekkoljátok az előzetest lentebb.

horror | sci-fi

Egy csapat fiatalnak egy távoli helyen szembe kell néznie az univerzum legfélelmetesebb életformájával. több»