Amazon Prime: A 3 legjobb új film és sorozat, amit nem érdemes kihagynod januárban

Izgalmas megjelenésekkel jelentkezik januárban az Amazon Prime, alábbi összeállításunkba három olyan kihagyhatatlan produkciót gyűjtöttünk, amelyeket nem érdemes kihagyni.

Érkezik ugyanis a Vadászok második évada, amely úgy tűnik, hogy egyben az utolsó is lesz majd, a széria főszerepebében Al PacinoJosh Radnor és Logan Lerman láthatók.

A Trónok harca sztárjával,  Iain Glen főszereplésével érkezik A fúrótorony, amely a misztikus thriller kedvelőinek egyszerűen kihagyhatatlan darab, illetve jön a Shotgun Wedding Jennifer LopezJosh Duhamel és Jennifer Coolidge főszereplésével.

#3

75 Vadászok  (2020)

(5)

dráma | krimi | misztikus

Amazon Prime Video

Egy második világháborús náci bűnösökre vadászó különleges osztály rájön, hogy szélsőségesek egy csoportja az Egyesült Államokban akarja kiépíteni a Negyedik Birodalmat. több»

Közel három évvel azután, hogy a Hunters bemutatkozott az Amazon Prime Videón, az összeesküvéses drámasorozat végre visszatér a platformra a második és egyben utolsó évaddal. Miután egy baleset meghiúsítja európai akciójukat, a címszereplő Vadászoknak újra össze kell fogniuk, hogy levadásszák a történelem leghírhedtebb gonosztevőjét. 
#2

65 A fúrótorony  (2023)

(2)

dráma | thriller

Amazon Prime Video

Egy távoli skót olajfúrótornyon dolgozó munkások egy csoportjának vissza kellene térnie a szárazföldre, amikor rejtélyes köd burkolja be és természetfeletti erők kerítik... több»

A furótorony egy hat epizódból álló thriller sorozat, amelynek cselekménye a Kinloch Bravo olajfúrótorony legénysége körül forog, akik nem tudnak hazatérni, miután egy misztikus köd ereszkedik le. Rövidesen pedig a túlélés lesz a tét, amely hőseinknen nem csak fizikai állóképességét, hanem mentális egészségét is próbára teszi.
#1

akció | romantikus | vígjáték

Miután néhány bűnöző tönkreteszi az eskövőjüket, a mentőakció során a friss házaspár ismét rájön, miért is szerettek egymásba egykor. A Tökéletes hang és a Lánytesók... több»

Darcy (Jennifer Lopez) és Tom (Josh Duhamel) összegyűjtik szeretetreméltó, ám rendkívül önfejű rokonságukat egy esküvő alkalmából, az ünneplésre viszont nem sok lehetőség nyílik, mert váratlanul mindenki élete veszélybe kerül, amikor a násznépre bűnözők törnek rá.