Ana De Armas korhatáros explicit Netflix-filmje olyan, mint egy rémálom

Azt gondolnánk, hogy a Netflix nem késlekedik a bemutatóval, ha egy potenciálisan hatalmas nézettségre prognosztizálható film van a birtokában. Márpedig most egy ilyen van, ám hiába készült el a Szöszi már 2019-ben, a premierre máig nem került sor. Erről több elmélet is született, de a rendező Andrew Dominik ezeket nagyjából mind meg is cáfolta.

De mi is a Blonde? A film főszereplője az az Ana de Armas, aki korábban már domborított a 007 Nincs idő meghalni, a Tőrbe ejtve és a Szárnyas fejvadász 2049 mozikban is. Most pedig a mozi- és celebtörténelem egyik legnagyobb és leghíresebb ikonját, %Marilyn Monroe%-t keltheti életre.

A film a legendás szexikon életét meséli el, ám nem a kívülről látható cukormázat, hanem a nem kívánt gyermekből a világ legtöbbek által irigyelt és imádott szexszimbólumává vált nő szemén keresztül. Éppen ezért a rendező elárulta, hogy egy valódi rémálom részesei lehetünk majd. A film azt mutatja be, hogy Marilyn Monroe miként próbál megbirkózni a világ által rá zúdított nehézségekkel és elvárásokkal. Ehhez pedig rengeteg korabeli felvételt és képet használtak fel.

Az, hogy a Blonde miért nem debütálhatott mind a mai napig a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában, holott már csak témája miatt is garantáltan a nézettségi toplisták csúcsát ostromolná, érdekes kérdés. Valószínűleg ahhoz lehet köze, hogy a hírek szerint a film első verziója egész egyszerűen túl nyers és durva lett.

Ezért állítólag rengeteget finomítottak rajta, de az amerikai korahatárbesorolási bizottság így is a legmagasabb kategóriába helyezte. Oda, ahová egyébként a pornófilmeket és a legdurvább horrorfilmeket szokás száműzni.