Sandra Bullock azt mondja, szünetet tart Hollywoodban: "Annyira ki vagyok égve. Nem akarok senki más időbeosztásához igazodni, csak a sajátomhoz." Az Oscar-díjas színésznő még márciusban árulta el, hogy szünetet tart karrierjében. A PEOPLE magazinban tisztázta, hogy "nem vonul vissza", csak "egy ideig nem akar kamera előtt lenni".

2022.06.23   olvasottság: <1000x   szerző: dj  

Az 57 éves Bullock a The Hollywood Reporternek - miközben arról beszélt, hogy Az elveszett város című vígjátékával átlépte a 100 millió dolláros mérföldkövet a hazai jegypénztáraknál - azt mondta, hogy "annyira kiégettnek" érzi magát.

"Nem akarok senki máshoz igazodni a saját időbeosztásomon kívül. Annyira ki vagyok égve. Annyira fáradt vagyok, és annyira nem vagyok képes egészséges, okos döntéseket hozni, és ezt tudom is" - mondta, hozzátéve, hogy tényleg nem tudja, meddig fog tartani a tervezett szünet.

"A munka mindig is állandó volt számomra, és olyan szerencsés voltam benne. Rájöttem, hogy esetleg a mankómmá is vált…" - folytatta - "Olyan volt, mintha állandóan kinyitnám a hűtőt, és keresnék valamit, ami soha nem is volt benne. Azt mondtam magamnak: Ne itt keresd, mert itt nem találod. Neked már megvan és légy nyugodt akkor is, ha nincs munkád, ami érvényesítene téged".

Bullock még márciusban mondta a PEOPLE magazinnak, hogy alig várja, hogy több időt tölthessen "gyönyörű kisbabáival", Louis fiával és Laila lányával. "Inkább velük vagyok minden nap, és emlékeket szerzek velük, minthogy haragudjanak rám és bosszankodjanak" - mondta akkor - "Soha nem mondtam, hogy visszavonulok, hacsak amíg a babákkal töltött idő alatt nem döntök úgy mégis, hogy visszavonulok. De, ha így alakul, akkor azt majd bejelentem."

Ezt megelőzően az Entertainment Tonightnak azt nyilatkozta, hogy visszavonul a munkától, hogy a családot helyezze előtérbe. "Jelenleg, és nem tudom, meddig fog ez tartani, ott kell lennem, ahol a legboldogabb vagyok" - mondta Bullock, aki legközelebb a A gyilkos járat című akciófilmben tűnik fel. "Nagyon komolyan veszem a munkámat, amikor dolgozom. Ez egy 24/7-es munka, és én csak a gyermekeimmel és a családommal akarok lenni 24/7-ben."

Biztos, hogy nem maradtál le a színésznő az utóbbi években forgatott filmjeinek valamelyikéről? Győződj meg róla a galériánkban!

akció | szatíra | thriller

Öt profi bérgyilkos néz szembe egymással egy száguldó vonaton, a kirakós részletei pedig lassan összeállnak, hiszen úgy tűnik, hogy mindannyian ugyanabban a küldetésben vesznek... több»