Ugyan mi lehetne különlegesebb egy Guillermo del Toro által vezetett horror-fantasy mesékből álló antológiánál? A rendező új sorozattal készül, Rémségek tára első beharangozója pedig meg is érkezett.

Del Toro ráadásul nem is akármilyen rendezői csapatot gyűjtött maga köré, a stáblistán a Mandy: A bosszú kultusza, A Babadook, a Csadoros vérszívó, a Kocka és az Alkonyat alkotói szerepelnek, akik gondoskodnak az idei halloweeni hangulatról.

A videóban maga del Toro is megjegyzi, hogy ez az a sorozat, amit mindig is meg akart csinálni, hiszen ha valamiben, akkor ebben a szériában csak úgy hemzsegnek majd a szörnyek és a szellemek.

“Minden egyes epizódnak egy teljes világa van. Különböző élvezetekkel ajándékoznak meg minket. Van, amelyik sós, van, amelyik édes. Minden egyes falatból meglepetést kapsz” - mondja a rendező a bejátszásban.

Guillermo Navarro, Ana Lily Amirpour, David Prior, Jennifer Kent, Panos Cosmatos…csupán néhány név a sorozat rendezői listájáról, a Rémségek tára szereplőgárdájában ráadásul ott van  Rupert Grint, Ben Barnes, Sofia Boutella, Andrew Lincoln, Peter Weller, F. Murray Abraham, Essie Davis és Crispin Glover is.

A sorozat október 25-én debütál dupla epizóddal, a következő három napban pedig további hat epizód jelenik majd meg.

dráma | horror | misztikus | thriller

A sorozatban a díjnyertes és elismert filmkészítő-rendező, Guillermo del Toro bemutat egy gyűjteményt, ami érdekes történetekből áll, amik a horror alapjain nyugszanak. A... több»