Az első brutális képek után: Sokat ígér a Mortal Kombat hivatalos szinopszisa

A meglehetősen hosszú időre kényszerpihenőre került filmszakma mintha éledezne. A minap érkezett ugyanis néhány képsor az idén tavasszal az HBO Max műsorkínálatában debütáló  Godzilla vs. Kongból, a Space Jam 2-ből, Az Öngyilkos osztagból és a  Mortal Kombatból.

Ez utóbbi pedig már a friss jelenetfotók alapján is pörgős akciót, a franchise hangulatához és alapkoncepciójához hű brutalitást ígér. Nézzük viszont, hogy várhatóan miről is szól majd a történet, íme a film szinopszisa:

Cole Young élete a harc és a küzdelem. A fiatal MMA harcos rendszeresen száll ringbe, a pénzért cserébe pedig bárkit a padlóra küld. Cole-nak azonban fogalma sincs valódi örökségéről, így azt sem tudja, miért küldi el Shang Tsung uralkodó legjobb harcosát, Sub Zerot, hogy megölje őt.

Családját féltve Cole segítséget próbál találni. Elszántan kutatni kezd Sonya Blade után, rövidesen pedig Raiden templomában találja magát, ahol Cole-nak lehetősége nyílik arra, hogy a legjobbaktól, köztük Liu Kangtól, Kung Laotól és a kegyetlen zsoldostól, Kanotól tanulhasson, hogy erejét végül az univerzum legkeményebb bajnokságán méretesse meg.

Cole számára ez az összecsapás azonban nem csupán családja, hanem a teljes világ védelmezéséről szól majd.

A Mortal Kombat munkálataiban maga James Wan is részt vesz producerként, a premierre pedig nem kell sokáig várni, hiszen a film április 16-án debütál az HBO Maxon.