2019.03.13   szerző: csd   hozzászólások: 0

Ha eddig azt gondoltad, hogy csak a középiskolás srácoknak gyűlhet meg a gondja a drogok és az erőszak világával, akkor ez a film valami egészen újat fog mutatni neked.

Az év legmocskosabb vígjátéka a legszórakoztatóbb is lehet egyben (előzetes)

Superbad alkotói, Evan Goldberg és Seth Rogen, illetve A hivatal írói, Lee Eisenberg és Gene Stupnitsky új filmjéhez érkezett a napokban előzetes. Senkit ne tévesszenek meg a külsőségek, a Good Boys nagyon is korhatáros besorolást kapott.

A történet szerint három hatodik osztályos, alsó tagozatos srác egy őrült kalandba keveredik, amikor véletlenszerűen lopott kábítószerhez jutnak, és így próbálnak meg hazajutni nyomukban néhány tinilánnyal.

A főszereplő Jacob Tremblayt kora ellenére már most jól ismerheti a közönség az olyan filmekből, mint a Predator - A ragadozóAz igazi csoda és A szoba. Úgy tűnik, hogy Rogenék emelik a tétet ebben a műfajban pusztán azzal, hogy még fiatalabb karaktereket ültettek egy tabudöntögető sztori kellős közepébe. A film várhatóan még ebben az évben, augusztus 15-én érkezik a hazai mozikba.

NA Jó srácok  (2019)

vígjáték

Három hatodikos fiú otthagyja az iskolát és egy izgalmas utazásra indul, amely során véletlenül hozzájuk kerül némi lopott drog, aztán tinilányok üldözik őket, miközben a... több»