Az év legnagyobb horrorfilmes bombáját dobta le a Universal és a Blumhouse

Korábban már beszámoltunk arról, hogy valami bizony ismét készülőben van az Universal és Blumhouse háza táján, ezúttal pedig biztosra vehetően jelenthetjük, hogy elkészül az új Ördögűző trilógia.

Az Universal Pictures-nek ugyanis közel 400 millió dollárért sikerült megvásárolnia a franchise jogait, így a jövőben hozzá is látnak egy új trilógia elkészítéséhez. Fontos persze megjegyeznünk, hogy ezúttal sem egy rebootról lesz majd szó.

Az első filmet ráadásul az a David Gordon Green rendezi, akinek már korábban sikerült új életet lehelnie a Halloween franchise-ba, a fedélzeten pedig már ott vannak Scott TeemsDanny McBride és Peter Sattler

Bár a film szinopszisa egyelőre nem ismert, a New York Times értesülései szerint Leslie Odom Jr. egy fiatal apát alakít majd a történetben, akinek lányát megszállta egy démoni erő, segítséget pedig magától Chris MacNeiltől szeretne kérni.

További részletek egyelőre nem ismertek a projekttel kapcsolatban, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

72 Halloween  (2018)

horror | thriller

Négy évtizeddel a borzalmas halloweeni mészárlás után a könyörtelen álarcos gyilkos, Mike Myers visszatér, hogy ismét farkasszemet nézzen Laurie Strode-dal, aki akkor sikeresen... több»