Az FBI több, mint 100 oldalas nyomozati anyagot készített Brad Pittről, Angelina Jolie-hoz kerültek a papírok

Az FBI elkészítette a nyomozati anyagot, amely Angelina Jolie és Brad Pitt között történt tettlegességbe torkollott veszekedést vizsgálja.

Mint kiderült a hatóságok egy közel 100 oldalas anyagot adtak át Jolie-nak egy benyújtott bírósági kereset után. A színésznő maga kérte a dokumentumokat, elmondása szerint azért van rá szüksége, hogy a “megfelelő jogi védelmet” tudja felállítani volt férjével szemben.

Joli és Pitt 2014 augusztusában házasodtak össze vidéki franciaországi házukban, ez a házasság viszont mindössze 25 hónapig tartott, azóta pedig hat gyermekük felügyeleti jogáért harcolnak, noha Maddox és Pax már nem számítanak kiskúrnak.

Az FBI egy állítólagos veszekedést vizsgált, amely a pár között zajlott le egy magánrepülőgépen 2016-ban, és amely során a színésznő elmondása szerint akkori férje vörösborral locsolta le őt és a gyerekeiket, illetve megtámadta őket. Az incidens részletei először tavaly augusztusban kerültek napvilágra, amikor egy információszabadsággal kapcsolatos bírósági beadvány nyilvánosságra került.

Mindeközben a volt házaspár közös franciaországi pincészete körül is jogi viták bontakoztak ki. Jolie tavaly adta el a borászatban lévő részvényeit, Pitt állítása szerint viszont ez illegális módon tette. A témával kapcsolatban korábban ITT, ITT és ITT írtunk.