79 Batman  (2022)

Jó hírünk van azok számára, akik egyszerűen képtelenek betelni az újabbnál újabb Batman adaptációkkal, rövidesen ugyanis az HBO-tól is kapunk egy produkciót, amely A sötét lovag további kalandjait dolgozza fel.

A korábbi hírekkel ellentétben nagyon úgy tűnik, hogy Ben Affleck visszatér Bruce Wayne szerepében a Flash-ben, amelyben ráadásul Michael Keaton is szerepelni fog. Nem lehet megfeledkezni arról sem, hogy érkezik a Matt Reeves rendezésében készülő Batman film is, amelyben Robert Pattinson alakítja a címszereplőt.

A legfrissebb hírek szerint pedig az HBO egy podcast sorozatot készít Batman: The Audio Adventures címmel, amelyről bár egyelőre kevés információ látott napvilágot, annyi bizonyos azonban, hogy a projekt igencsak parádés szereposztással büszkélkedhet.

A produkció fedélzetén már ott vannak a Saturday Night Live című műsor korábbi és jelenlegi tagjai, köztük Seth Meyers, Heidi Gardner, Kenan Thompson, Fred Armisan, Bobby Moynihan és Jason Sudeikis, az pedig már csak hab a tortán, hogy a szériában nem más, mint Jeffrey Wright kölcsönzi majd a hangját Batmannek.

Wright a Reeves-féle Batmanben is szerepel, amelyben történetesen Gordon felügyelőt alakítja.