A Jason Blum és James Wan által készített természetfeletti horror, az Éjszakai merülés a második helyen debütált  Észak-Amerikában 12 millió dollárral, míg nemzetközileg további 5,7 millió dollárt gyűjtött, így a globális összbevétele 17,7 millió dollár lett.

A mérsékelt nyitás és az alacsony, 15 millió dolláros költségvetés mellett a filmet nem fogadták túl jól, a Rotten Tomatoes-on 27%-os értékelést kapott, igaz, a közönség némileg pozitívabb értékeléseket adott.

Eközben a Wonka a negyedik hétvégén is megőrizte első helyét, 14,4 millió dolláros bevétellel, összesen 164,6 millió dollárral Észak-Amerikában és 465 millió dollárral világszerte. A Kacsalábon című animációs vígjáték 10,5 millió dollárral a harmadik helyen végzett, Észak-Amerikában 78 millió dollárt, globális pedig 150 millió dollárt ért el 70 millió dolláros költségvetéssel szemben.

Az Aquaman és az elveszett királyság a negyedik helyen végzett, a 205 millió dolláros költségvetésével szemben 334,8 millió dolláros globális összbevételt könyvelhet el. Az Imádlak utálni zárta az első öt helyet, 9,5 millió dolláros bevétellel, összesen 43,7 millió dolláros bevétellel.

Az Éjszakai merülés január 11-én debütál a hazai mozikban.

horror | thriller

Nincs futkosás és ugrálás, az ügyeletes úszómester pedig nincs szolgálatban. Az Atomic Monster és a Blumhouse és a nagysikerű M3GAN alkotói legújabb természetfeletti... több»