Art a bohóc a következő Halloween-szezonban tér vissza a mozikba: a Terrifier 3. része 2024. október 25-én érkezik.

A Bohócrém 2. kiugró bevételeihez mérten az új rész költségvetése állítólag már hét számjegyű lesz. A horror továbbra is az egyik legmegbízhatóbb műfaj a kasszáknál. A Blumhouse Öt éjjel Freddy pizzázójában című filmje például a horror legújabb sikertörténetei közé tartozik: a múlt héten 78 millió dollárral stúdiórekordot állított fel a nyitóhétvégén. Az október persze általában népszerű időszak a horror filmek számára. 

A Terrifier franchise az elmúlt években valószínűtlen sikertörténetté vált. A film 2018-ban indult, a folytatás pedig 2022-ben következett, és 250 000 dolláros költségvetésből meglepő 11 millió dollárt hozott. A Terrifier lendületet adott Damien Leone rendezői karrierjének, aki a filmeket hollywoodi képviselet nélkül készítette, és tavaly a siker alapján szerződött a WME-hez.

"A Terrifier 2. figyelemre méltó sikerét nemcsak az olyan új és izgalmas horrorikonok iránti csillapíthatatlan étvágynak köszönhetjük, mint Art, a bohóc, hanem a páratlan megjelenésnek és marketingnek, valamint a rendíthetetlen szellemiségnek is" - mondta Leone egy nyilatkozatban.

"Egy olyan filmes környezetben, ahol a kockázatvállalás ritkaságszámba megy, a Terrifier 3-ban továbbra is feszegetni fogom a határokat, és alig várom, hogy láthassátok, mit tartogat Art, a bohóc." - mondta a lelkes rendező.

A Terrifier harmadik része karácsonykor játszódik majd és Art (David Howard Thornton) Miles megyét terrorizálja benne, miközben a lakosok karácsony este álomba szenderül(né)nek.

horror

Miután feltámadt halottaiból, Art bohóc egy kisvárost vesz célba, hogy egy fiatal lány életére törjön.