'Azt mondtam Michael Douglasnek, hogy meg akarom b*szni': Evangeline Lilly rém kínos helyzetbe hozta magát

Evangeline Lilly egy igazán a kínos pillanatot osztott meg A Hangya és a Darázs: Kvantumánia forgatásáról.

A színésznő ugyanis elmondta, hogy volt egy pillanat, amikor lényegében azt mondta Michael Douglasnek, hogy szívesen lefeküdne vele. A The Jonathan Ross show legutóbbi adásának vendégeként Evangeline Lilly történetesen egy közös jelenet felvételéről mesélt, amely valójában nagyon is jó hangulatban telt, hiszen az összeszokott stábtagok gyakran ugratták egymást.

“Volt egy nap a forgatáson, amikor egy jelenetet forgattunk egy étteremben, és egy váróteremben voltunk, így a statiszták között gyerekek is voltak. Odafordultam Michaelhez és Michelle-hez, és azt mondtam: ‘Tudjátok, srácok ti olyan igazi GILF-ek vagytok’” - mesélte a színésznő.

“Michaelnek fogalma sem volt, mit jelent ez. Ahelyett, hogy lazán vettem volna a dolgot, egy gyerekekkel teli teremben azt mondtam: ‘Egy nagypapa, akit meg szeretnék b*szni.’ Aztán rádöbbentem, hogy azt mondtam Michael Douglasnek, hogy szeretném megd*gni, amit nem lett volna szabad ennyi gyerek előtt  ”- tette hozzá a színésznő.

A GILF kifejezés a MILF (mother I'd like to f**k) kifejezésből származik, amely az Amerikai pite című filmnek köszönhetően terjedt el, és amely egyébként Jennifer Coolidge kapcsán merült fel, aki “Stiffler mamáját” alakította a franchise-ban.

Evangeline Lilly egyébként azt is elmondta, hogy nagyon megtisztelőnek érezte, hogy Michael Douglasszel és Michelle Pfeifferrel dolgozhatott együtt. “A 42. születésnapomon együtt szerepelhettem velük egy közös jelenetben. Annyira királyak. Nem akarsz találkozni az ikonjaiddal, mert attól félsz, hogy csalódást okoznak, de ők hárman sokkal menőbbek, mint gondolnád. Elképesztőek” - mondta a színésznő.

A Kvantumánia tehát már megtekinthető a hazai mozikban, a Peyton Reed rendezésében készült produkció 106 millió dolláros bevétellel nyitott az első hétvégén.

akció | kaland | misztikus | sci-fi | thriller | vígjáték

Nem tűnik túl jó ötletnek , amikor Cassie, Scott Lang lánya létrehoz egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi a kommunikációt a Kvantumbirodalommal. Scott, Cassie és Hope Van... több»