Azt sem tudta, hogy szerepel a Bosszúállók 4-ben, amíg nem látta a filmet

A rajongók néha meglepődnek, amikor egy-egy új filmben felbukkan valamelyik kedvencünk, akiről addig nem tudták, hogy szerepelni fog. Ez mindig örömteli pillanat még akkor is, ha csak egy pár perces cameóról van szó. Az viszont már sokkal ritkább szitu, hogy egy színész lepődik meg, ha szemben találja magát saját magával a mozivásznon úgy, hogy nem is számított rá.

A Bosszúállók: Végjáték esetében volt egy ilyen szituáció, amit Yvette Nicole Brown élt át a film mozis premierjén. A színésznő ugyanis nem tudott róla, hogy szerepelni fog benne, vagyis pontosabban már rég lemondott róla.

Történt ugyanis, hogy Yvette Nicole Brown 2017-ben bekerült egy rövid cameo szerepre a filmbe. De akkoriban egyszerre forgatták a Bosszúállók: Végjátékot és a Bosszúállók: Végtelen háborút. És amikor az ő jelenetét forgatták, mindenki meg volt róla győződve, hogy épp az utóbbin dolgoznak.

Kíváncsian ült be a Végtelen háború premierjére és kisebb csalódásként élte meg, hogy végül nem látta viszont magát a mozivásznon. De elkönyvelte, hogy hát ez van, jó tapasztalat és nagyszerű élmény volt együtt forgatnia Robert Downey Jr.-ral és Chris Evansszel.

Aztán eltelt egy év, és jött a Végjáték bemutatója. Yvette Nicole Brown egy baráti társasággal ült be a moziba, és talán ő volt a legjobban meglepve, amikor egyszer csak feltűnt a mozivásznon. Az ő jelenete volt ugyanis az, amikor Steve Rogers és Tony Stark visszautazott a ’70-es évekbe, hogy egy S.H.I.EL.D. bázison megszerezzék a Tér követ. Beszállnak egy liftbe, ahol egy S.H.I.E.L.D. ügynök is utazik, aki végül megjegyzést tesz Tony szakállára. Ő volt Yvette Nicole Brown, aki azt hitte, mindez a Végtelen háborúban fog szerepelni, de tévedett.

akció | kaland | sci-fi

Thanos (Josh Brolin) betartotta az ígéretét, végrehajtotta a tervét és megsemmisítette az univerzum felét. A Bosszúállók tehetetlenek, a Földön eluralkodott a káosz. Amerika... több»