Meg kell válnunk a Bad Boys sorozat szereplőjétől.

A sorozat negyedik részében, amelynek címe (nem meglepő módon) Bad Boys 4, Tasha Smith fog szerepelni új arcként. Karaktere már ismerős lehet a Marcus Burnett és Mike Lowrey kalandjainak rajongói számára. A produkció főszereplői természetesen ismét Martin Lawrence és Will Smith

A Bad Boys 4-ben Tasha Smith fogja alakítani Teresát, Marcus Burnett (Lawrence) feleségét. A karaktert a sorozat első három részében Theresa Randle alakította. Azt nem árulták el, hogy mi volt az oka a szereplőváltásnak.

Tasha Smith leginkább az Empire című sorozatból ismert. Filmográfiájához tartozik még az Én, a nő és plusz egy fő, a Páros mellékhatás vagy a Seprűs esküvő. Emellett  rendezett például a 2018-as Fekete villám című sorozatban is!

A Bad Boys for Life alkotói, Adil El Arbi és Bilall Fallah állnak majd az új film kamerája mögött. A forgatókönyvíró Chris Bremner, aki Mike Lowrey (Will Smith) és Marcus Burnett (Martin Lawrence) kalandjainak legutóbbi részén is dolgozott. Egy ilyen csapattal a Bad Boys for Life/Mindörökké rosszfiúknak már több mint 426 millió dollárt sikerült összeszednie világszerte, miközben a 90 millió dolláros költségvetését szinte teljes egészében visszahozta az első négy nap alatt. A producer a sorozat és az egész iparág veteránja, Jerry Bruckheimer lesz.

Martin Lawrence azt állította, hogy a Bad Boys 4 lesz a sorozat legjobb része.

"Van rá esély, hogy ez lesz a sorozat legjobb része" - mondta - "Mindenki csinálja a saját dolgát. A csapat nagy része, akik az előző részen dolgoztak, visszatért. Big Willie is teszi a dolgát, mivel ő mindig nagyon koncentrál a munkájára."